Автор: danbi
Дата: 07-07-09 10:17
kkkolelo, на значително по-малка цена продадоха БТК от едногодишната им печалба.
Всъщност, там 'печалба' е малко меко казано -- тази "компания" винаги е работела на загуба.
Софиянски... защо реши, че не знам кога е бил шеф на БТК? Както казах в една друга тема. Политиката е мръсна работа. От което следва, че свестен човек с политика не се занимава! А ако по някаква да речем, в името на "висша цел, като опазването на родината си" се занимава, то го прави с неудоволствие. Затова, когато видиш усмихващ се политик, трябва да си наясно, че е ОТ ТЯХ.
ejko, да, знам, знам... и след това тези нови трасета стояха ГОДИНИ наред включени, функциониращи и неизползвани! В период, когато в България имаше отчаяна нужда от по-модерни комуникации. БТК разполагаше с огромен (всякакъв) ресурс, който съвсем умишлено не се експлоатираше, освен всичко друго, за да не се развива нищо свързано с комуникации в държавата ни.
Ченге се става като те вербуват. Като почнеш да работиш в структурата. Когато започнеш да изпълняваш заповеди, с които ти принципно не си съгласен (имал съм подобни наблюдения върху екс. шефове, точно на БТК). Дам.. като станеш ченге получаваш и нужното образование, защо не и в университет?
Уфф... ченгетата са такова мръсно нещо, че дори не ми се говори за тях!
|
|