Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Военни водят звезди до урните
Автор: джъмбо   
Дата:   03-07-09 09:42

Армията и изкуството трудно биха изпаднали в симбиоза. Освен, разбира се, в словосъчетанието Театърът на армията. Оказва се обаче, че патриотичната организация "За Родината" има много общо с родните звезди. Десетки от тях, които не са гласували в последните години, сега ще отидат до урните. Оказва се, че и много от тях са свързани по различен начин с армията. Затова ще поверят доверието си на бившите и настоящи военни на предстоящите избори.
Вярвам им като на баща ми
Маргарита Хранова, певица
Баща ми беше военен, възпитал ме е строго и ми е вдъхнал любов към родината. Затова, когато се запознах с програмата на Коалиция "За Родината", бях привлечена от идеята да си възвърнем изконните български ценности и родолюбие. Вярвам на тези хора, посветили се на Родината, както на баща ми.

Хора с достойнство и чест
Ники Кънчев, тв водещ
Подкрепям Коалиция "За Родината", защото има доста еднообразие в българския политически елит. В коалицията са офицери от резерва. А вие знаете, че няма бивши офицери. Това са хора с достойнство и чест, неща, които ми импонират.

Могат да ни защитят
Володя Стоянов, певец
На 5 юли ще заведа цялото си семейство да гласува с бюлетина номер 20 за хората, които могат да защитят родината. Ако всеки от вас направи същото, ще сме сила, с която ще се съобразяват.

Ще възродят България
Кристина Димитрова
Аз съм от семейство на военни. Възпитана съм в ред и дисциплина. Вярвам, че само военните могат да защитят и да възродят България.

Да опазим децата си
Митко Щерев
Трябва да върнем уроците по родолюбие и вероучение в училище. Да предпазим децата си от порока. Това прочетох в документите на Коалиция "За Родината" и то много ми хареса. Затова ги подкрепям.

Мъже на действието
Данчо Караджов
Уважавам военните. Те са хора отговорни, посветили живота си на нашата сигурност и спокойствие. Те са хора на действието. Затова съм сигурен, че ще постигнат целите, които си поставят. От цялата си душа и сърце ги подкрепям и се надявам да успеят.

Без ново време разделно
Валя Балканска
Трябва да възродим България! Не може глад, немотия и безработица да ни отклонят от истинските неща - съдбата на децата и родината ни. Не трябва да има ново време разделно, предизвикано от политици. Да се обединим, за да променим управлението на хубавата ни страна, за да ни има на картата на Европа и след нас.

мда.... когато управляват военните обикновено му се вика военна диктатура...
а и някои от "звездите" си признаха строго но справедливо възпитане.....

смешна работа [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

който не е ходил казарма може да се прехласва по нашите шапкари (най-загубеното време в живота ми да им бачкам ангария на тия тунеядци (тунеядец. - готован, паразит, безделник, търтей, дембелин)[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] )

Отговори на това съобщение
 Re: Военни водят звезди до урните
Автор: ARGO   
Дата:   03-07-09 09:49

Военните са пословични с количеството ум което притежават [smilie18]

Автор: HP   
Дата:   03-07-09 09:50

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: jekopj   
Дата:   03-07-09 09:55

Володя довечера ще пее за РЗС в Пловдив,а какво остава да не пее и "За Родината"...щом е за Родината,всички жертви са приемливи...даа[smilie25]

Автор: Lalinda   
Дата:   03-07-09 10:34

Това както и да е, но като се сещам колко дитирамби изляхте тук за Любэ, сега ми се ще да ви питам дали ще отидете довечера на митинг на БСП, за да ги чуете?
[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Автор: e-mil   
Дата:   03-07-09 10:34

Абе не е точно така с мита за ума на военните. В казармата всички сме контактували предимно със сержантските чинове и младшите офицери. Вицовете за военни са заради тях. И заради социалистическата казарма, в която често повишаваха в чин за приятелски, а не служебни заслуги.
Обаче има доста старши офицери, които са добре образовани и си разбират от работата. Офицерът на практика е мениджър, организатор - не машина с пушка. Ако разгледате военната история ще намерите в почти всяка армия доста добри пълководци, които не са дали нито един изстрел за цяла война, а имат победи.

Работата на офицера е да организира продоволствие и ресурси, съответно да разбира от логистика, да познава икономиката на района в който пребивава и т.н. Всеки който е планирал излет за 5-6 души знае каква хамалогия пада с организацията и провеждането. Вечно някой нещо е забравил, друг не е подготвен с дрехи и обувки за планина и т.н. А, сега си представете същото, само че с мащабите на дивизия или армия - това са десетки хиляди души със сума ти техника, за които вечно нещо не достига. И ти трябва да им го намериш. Опитайте само на хартия да го планирате и ще ви светне, че "умът на военните" не е това, което си мислите.

С'я, естествено е глупаво да се гласува за дадена прослойка, само защото са организирани и дисциплинирани. Сигурно и при тях, както във всяка партия има шепа кадърни, които движат цялата работа, а останалите са пълнеж. Пък и хич не си представям някой полковник като министър на финансите или на образованието. [smile]

Дата:   03-07-09 11:05

в поделението в което бях а и в останалите явно и полковниците са били от сержантския състав

знам че камъни се копаят трудно, ако бе халва и аз щях да ходя да копая - изказване на командира на батальон облечен в дебела гъбина пред строените каторжници... опа войници на -15 облечени само във въшкарници (щото криза разбираш ли) [ezik] [ezik] [ezik]

Дата:   03-07-09 11:05

за червената бабичка - добрия комунист е мъртвия комунист [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] кръвопийци недни

Re:
Автор: krist   
Дата:   03-07-09 11:23

те така! от полицейска да се превърнем във военна държава! ка, па не! [smilie23]

Автор: asahi   
Дата:   03-07-09 12:01

Бивши военни, за да бъдем точни.

Дата:   03-07-09 12:04

цитат: А вие знаете, че няма бивши офицери.

Автор: dramli   
Дата:   03-07-09 15:36

e-mil
[smilie24]

Автор: НАСОО   
Дата:   03-07-09 16:18

тия звезди не са ли от БСП или поне май бяха[smilie11]

Автор: asahi   
Дата:   03-07-09 16:23

Джъмбо, Българската армия с 2 години копане целогодишно така е укрепила позицията на Дойран, че не само остана непревзета, а и са дали съвсем символични жертви, главно при патрули наоколо.

Няма недостойни професии, ако си забелязал.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.