Автор: джъмбо
Дата: 03-07-09 09:42
Армията и изкуството трудно биха изпаднали в симбиоза. Освен, разбира се, в словосъчетанието Театърът на армията. Оказва се обаче, че патриотичната организация "За Родината" има много общо с родните звезди. Десетки от тях, които не са гласували в последните години, сега ще отидат до урните. Оказва се, че и много от тях са свързани по различен начин с армията. Затова ще поверят доверието си на бившите и настоящи военни на предстоящите избори.
Вярвам им като на баща ми
Маргарита Хранова, певица
Баща ми беше военен, възпитал ме е строго и ми е вдъхнал любов към родината. Затова, когато се запознах с програмата на Коалиция "За Родината", бях привлечена от идеята да си възвърнем изконните български ценности и родолюбие. Вярвам на тези хора, посветили се на Родината, както на баща ми.
Хора с достойнство и чест
Ники Кънчев, тв водещ
Подкрепям Коалиция "За Родината", защото има доста еднообразие в българския политически елит. В коалицията са офицери от резерва. А вие знаете, че няма бивши офицери. Това са хора с достойнство и чест, неща, които ми импонират.
Могат да ни защитят
Володя Стоянов, певец
На 5 юли ще заведа цялото си семейство да гласува с бюлетина номер 20 за хората, които могат да защитят родината. Ако всеки от вас направи същото, ще сме сила, с която ще се съобразяват.
Ще възродят България
Кристина Димитрова
Аз съм от семейство на военни. Възпитана съм в ред и дисциплина. Вярвам, че само военните могат да защитят и да възродят България.
Да опазим децата си
Митко Щерев
Трябва да върнем уроците по родолюбие и вероучение в училище. Да предпазим децата си от порока. Това прочетох в документите на Коалиция "За Родината" и то много ми хареса. Затова ги подкрепям.
Мъже на действието
Данчо Караджов
Уважавам военните. Те са хора отговорни, посветили живота си на нашата сигурност и спокойствие. Те са хора на действието. Затова съм сигурен, че ще постигнат целите, които си поставят. От цялата си душа и сърце ги подкрепям и се надявам да успеят.
Без ново време разделно
Валя Балканска
Трябва да възродим България! Не може глад, немотия и безработица да ни отклонят от истинските неща - съдбата на децата и родината ни. Не трябва да има ново време разделно, предизвикано от политици. Да се обединим, за да променим управлението на хубавата ни страна, за да ни има на картата на Европа и след нас.
мда.... когато управляват военните обикновено му се вика военна диктатура...
а и някои от "звездите" си признаха строго но справедливо възпитане.....
смешна работа
който не е ходил казарма може да се прехласва по нашите шапкари (най-загубеното време в живота ми да им бачкам ангария на тия тунеядци (тунеядец. - готован, паразит, безделник, търтей, дембелин) )
|
|