Автор: Lalinda
Дата: 01-07-09 19:49
Не пуснах темата, за да може "нормалните" българи да нападнат и тук "нормалните" турци, заслепени от пропагандата (първите, не вторите).
Въпросът бе за мързела и проклетията на българина - пълен "идиот", тоест незаинтересован, в гръцкия му смисъл.
За да изместя темата малко встрани, да ви разкажа за едно псевдосоциологическо изследване, което проведох ненадейно в нашия вход, тоест то само ми се предложи на блиц анализ...
Та, поставили сме една пластмасова касета във входа, в която съседите ни да изхвърлят нежеланите рекламни материали, а аз ги събирам и ги нося в жълтите контейнери, защото останалите явно ги мързи (тоест постигнахме консенсус да го правя аз).
И значи, изброих днес, сортирайки тези хартии в един кашон за контейнера, 16 ИЗХВЪРЛЕНИ позива за БСП, 13 ИЗХВЪРЛЕНИ за Атака, и други 12, пак за Атака, с една изумителна красавица на тях, Деница - може пък някой скейтър да си я е харесал и да си я е лепнал над кревата, та някой не е повторил вота си, 8 ИЗХВЪРЛЕНИ за Иван Костов (от ония, лъскавите, но те се появиха днес и утре сутрин сигурно ще има още от тях на боклука за рециклиране) и само 2 ИЗХВЪРЛЕНИ за Даниел Вълчев... Някои от съседите ни (от общо 24 апартамента) ги няма или пък апартаментите са изобщо необитавани, тъй че кутиите им са пълни и не участват в импровизирания протестен вот...
![[smilie3]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie3.gif)
Може пък Вълчев да спечели като мажоритарен кандидат, още повече, че тук не гъмжи от учители... Или просто жените са го харесали и са запазили снимката му и са я окачили над креватите си? Едва ли.
Edit:
Допълнения към ИЗХВЪРЛЕНИЯ ВОТ от тази сутрин:
- 5 ИЗХВЪРЛЕНИ позива с лика на Иван Костов
- 3 ИЗХВЪРЛЕНИ позива за БСП
- 1 ИЗХВЪРЛЕН позив за Атака.
Впрочем, на спирката си намерих един ИЗХВЪРЛЕН позив с лика на Мартин Димитров и един ИЗХВЪРЛЕН позив с лика на Бойко Борисов. От тези обаче в нашите кутии не са пускали, може би чакат утре или събота?
Тоест, сумарно:
- 19 от възможно 24 изхвърлени позива за БСП
- 14 за Атака
- 13 за Иван Костов
- 2 за Даниел Вълчев.
Допускам, все пак, че някои от съседите ни може да формират и собствен боклук за рециклиране, тъй че изследването е ориентировъчно и не показва максималните възможни измерения на отрицателния вот.
Публикацията е редактирана (02-07-09 15:04)
|
|