Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Wink - програмка
Автор: tnt   
Дата:   15-06-09 10:33

Някой работил ли е с тази програма?
Ползвал ли я е за презентации?
Интересува ме как се държи под Уиндоус и изобщо ще съм благодарна за всякакъв фийдбек : размер на файловете, качество на изображението и тн.
Мерси предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Wink - програмка
Автор: TNT   
Дата:   15-06-09 14:59

eх! никой ли не го е ползвал това чудо [smilie8] [smilie2] [smilie8]

Автор: e-mil   
Дата:   15-06-09 15:31

Не съм я ползвал, но като ú гледам възможностите явно искаш нещо различно от Photodex ProShow.

Аз от доста време ползвам MultimediaBuilder, производство на Mediachance и съм много доволен. В началото може да ти е малко трудно да работиш с Top и Master слоевете, но като цяло принципа на работа е както с всяка друга програма за презентации. Редиш си елементите по страници, задаваш време на просвирване, добавяш музика и експортваш в какъвто формат искаш.
Независимо, че последната версия е от преди две години, програмата има огромни възможности:
- редене на явни и скрити бутони;
- ползване на видео;
- богата колекция от преливки между страниците, които може да се настройват, включително да създаваш свои;
- лесен за усвояване, но с добри възможности скриптов език, който може да комуникира с HTML и Flash;
- абе много... много неща;
Част от интерфейса не е много удобен, но за 60 долара - толкоз. Програмата може толкова неща, че въобще не съм се сещал да търся "по-модерен" софтуер.

Има и огромен форум с помощ за всеки проблем, с който можеш да се сблъскаш. Форумът на Wink все още е бедничък.

Автор: TNT   
Дата:   15-06-09 15:37

мерси, e-mil
Спряла съм се на Уинк, защото е елементарна, а и може да запазва скрийншоти, като слайдове и е правена точно за презентации на софтуеърни продукти, което мен ме интересува... не на последно място е и елементарна, може лесно да се усвои и ползва от повече хора... Просто целите са ми малко по-различни.
Така или иначе ще я сваля у нас да видя какво може под Виндовса, но ми се искаше да чуя и някои други мнения.

Ще погледна и форума на Уинк, така или иначе имам юзъргайд, който си върви с програмата. Идеята ми беше някой потребител да сподели впечатления [smile] евентуално

Автор: NO_CARRIER   
Дата:   15-06-09 22:44

Ползвам я редовно. Общо взето ми е най-удобна ако трябва да направя запис на последователни действия от екрана за нещо си - ръководство за качване работа със сайт, програма и т.н.
Стабилна е и не се е излагала до момента.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.