Автор: e-mil
Дата: 15-06-09 15:31
Не съм я ползвал, но като ú гледам възможностите явно искаш нещо различно от Photodex ProShow.
Аз от доста време ползвам MultimediaBuilder, производство на Mediachance и съм много доволен. В началото може да ти е малко трудно да работиш с Top и Master слоевете, но като цяло принципа на работа е както с всяка друга програма за презентации. Редиш си елементите по страници, задаваш време на просвирване, добавяш музика и експортваш в какъвто формат искаш.
Независимо, че последната версия е от преди две години, програмата има огромни възможности:
- редене на явни и скрити бутони;
- ползване на видео;
- богата колекция от преливки между страниците, които може да се настройват, включително да създаваш свои;
- лесен за усвояване, но с добри възможности скриптов език, който може да комуникира с HTML и Flash;
- абе много... много неща;
Част от интерфейса не е много удобен, но за 60 долара - толкоз. Програмата може толкова неща, че въобще не съм се сещал да търся "по-модерен" софтуер.
Има и огромен форум с помощ за всеки проблем, с който можеш да се сблъскаш. Форумът на Wink все още е бедничък.
|
|