Автор: i_v
Дата: 09-06-09 13:23
За това, което иска vga:
-взимате си една Data PrePaid карта(от любимият ви оператор) и си я ползвате една година.
-Ако държите да ви бъде към Voice картата, купувате си пакет данни към нея, за приблизително прогнозния трафик който ще направите.
-Естествено най добрия вариант е с Data Card(отделна), но предполага регулярно ползване.
-Таксува се на 1к трафик(мисля от всички оператори).
-Разсъжденията на тема стандарти за 2G, 3G и скорости по-горе , няма да ги коментирам само ще кажа, че HSDPA както и HSUPA са стандарти за 3G ползват се и в България , а за 2G има EDGE (също го има в България ) .
От там нататък човек, ако си знае какъв трафик ще генерира взима тарифните планове на оператора и смята.
И 2G и 3G стават за и web e-mail, това за 1 страница 5мин.... аз не съм виждал,3G е добре и за по-големи трафици...., само човек трябва да си направи сметка .
П.П. Добра идея е ако се ползва мобилен интернет, да се инсталира на Комютъра някакъв трафик монитор, за да имаш представа какъв трафик си направил горе долу, естествено операторите закръглят към 1к..., да няма изненади
|
|