Автор: kkkolelo
Дата: 03-06-09 14:50
Не се заблуждавайте, не се "забърсвайте" със социалистите, щото с грешно определени причини, резултата няма да се промени. Най - общо казано: просто през годините никой "не го ебе" да направи системата работеща и удобна за човек ...
В сегашното си жилище живея от 1996 г (ново). Един от документите за акт 16 и нот. акт е удост. за местонахождение, в което се казва, че на тази улица и номер (8А) е въпросното жилище. 2000 г, смяна на документите - няма такъв номер 8А, ще ви пишем на 8. Как, що ... изкарах си удост. за местонахождение от кметството ... 2005- откраднаха ми колелото с чанта и документи ... Вадя л.к. ... пак няма 8А, отидох, разправях се ... за първи път видях такъв рафинираниран чиновнически гьонсуратлък - вие за какво?, въпрос, без да те погледне, започва закачки с колегата си, който влезе с мен, и след още един-два нечленоразделни звука отнасящи се за мен, повече не ме ... Изкарах си пак (направих си няколко копия) ... не го били вписали в кадастъра, затова вероятно не излизало ... 2006 - дъщеря ми за м/унар. паспорт ... пак го няма жилишето ни на 8А
Ами с вилно място същото - заради движение на граници по поредния нов кадастър за 6 кв. м, получаваш известие, от което си мислиш, че ти конфискуват мястото, никакви обяснения, чудех се да възразявам ли по съдебен ред ... Отидох в общината и просто случих на служба с н-к, специалисти (и стажанти) на мястото си ... и любезни, консултираха ме и това което не знаех в момента, за да нямам бъдещи проблеми.
Преди месец, опят в кмеството регистрирам МПС. Гледа, гледа документите ... защо по прехвърлянето е платено 1,3 %, а не 2,5, върна ме, ще доплащаш и си вземи от застрахователя удост. за застр. ст-ст (че аз можех да не правя каско). Говорих с дилъра си, ами март 2009 е такава табл. с % - 2.5 за Сф, другаде 1.3. Междувременно влязох в друга стая (бяха 3 стаи, като във всяка те питаха, защо влизаш при нас, провери ли другите дали са свободни ). ... Пича гледа, гледа изкара една малка табличка за двигатели и кубици и отсече - даже ти са надвзели пари . Накрая ми изкара и хубав данък - 56 лв за 4 годишен Форд Фокус ТДИ 90 кс. Щях да се върна в първата стая да им отварям очите, ама айде бегай
|
|