Автор: Lalinda
Дата: 25-05-09 12:38
Ако авторът ти е спрял коментарите, кел файда, както казват франсетата, да коментираш?
Трябва да питаш авторите НЕПРИЯТНО ли им е да бъдат коментирани.
От всички мухи, които съм пуснала като коментар, станаха слонове, най-големият от които съм аз.
В един друг сайт бе дори възможно ПРОФИЛАКТИЧНО СПИРАНЕ НА КОМЕНТАРИ.
Тук май не бе възможно. Спират ти коментарите едва СЛЕД като не са ги харесали.
Ако ти стиска, пиши коментарите в лични бележки.
Аз възприех и друга тактика. Пиша, след коментара, че е предназначен не за публиката, а за автора, и че не възразявам да бъде изтрит.
Проблемът е, че идващите след теб, като видят чий коментар е изтрит, си казват: Леле тая харпия и Горгона (респ. бабичка) я/го е напсувала.
Няма такова нещо, уважаеми дами и господа.
Опитвам се да давам коментарите си в контекст, чужд на всякаква художествена форма.
Въпреки че бих си пожелала да ми бъде дадено и право на свободно изявление, дори по худ. форма на творбите или дори по непригодността на моделите към авторовите стремления (тя мара ви ги обясни веднъж тия неща, ама кой ли чу и разбра).
Общо взето, получавам доста лични съобщения, в които мнозина ми пишат, че изобщо престанали да гледат албума, камо ли пък да го коментират.
Ходете и по изложби. Няма лошо. Разширявайте кръгозора си и с нещо различно от голи тела в мъртвешки цветове и депресиращи пейзажи в кавърмяни...
Парен каша духа, ама какъв е смисълът?
Под повечето голи тела има само отзиви от мъжката половина на потребителите от типа на: възхитителна, прекрасна, браво авторе...
Миии... и аз не гледам.
|
|