Автор: kkkolelo
Дата: 09-05-09 18:42
На Димо Гяуров баща му беше главен счетоводител на т.н. СО "Воден транспорт" (едно от малкото СО извън Софето) до закриването му 91-2-3 , малко го познавам, сякаш прагматичен човек. Бях в екип с него по т.н. преоценка на основни средства през 90 или 91(аз като софтуер и обработка) и поне дадоха по някой лев, дори на операторките . Димо - млад човек, друго не знам. За Кирчов, с тоа селски мустак ... сякаш той пусна, уреди да се построи евангелистка ли, незнам ква си нетрадиционна за БГ църква на гърба на сегашната художествена галерия, май някои пак по негово време направиха едни заменки - кон за врабче , запомнил съм го как изпадаше в конкретика и назидателно гъльчеше по едно радио, що си фърляли ората още неугасени въглищата в контейнерите за смет и ги палели ... Мога да питам и друго близки съпартийци на господата, но ората не са у Варна тази 7-ца.... Един колега, съсед- съкооператор на Х.К., нищо лошо не е казал за него и даже как едно време чрез негови гр. плочи ли беше, се запозанал по дълбоко със зап. музика Също мисля, че благодарение на Кирчев едни хора от бившата номенклатура, но все пак морски специалисти и прагматици оцеляха на яростни сини атаки и шефски мераци през 91-92 г, благодарение на което и досега тези фирми работят и дават работа на няколко хиляди души и не фалираха като корабостроителния.
|
|