Автор: guciguci
Дата: 01-05-09 17:13
Имах ги и двата. Сега нямам нито единия. Но ако трябва да избера пак,ще е 5800.
Ама темата е толкова дълга,че не знам колко писане ще трябва. За плюсове на Омнията не се сещам,освен може би малко по-бързия GPS. При 5800 GPS недей да търсиш. По принцип го има,но докато стартира ти ще си изминал половината път закъдето си тръгнал. Съвсем сериозно между 20 минути и половин час докато намери спътник.
Не знам въобще защо се колебаеш точно между тези два модела. Да не се изказвам грубо ,ама са пълни л..на. За мен най-железния и перфектен телефон е Нокия Е71. Няма минуси този телефон.
На Омнията WiFi-то е като на 5800 GPS-a - за нищо не става,нищо не хваща.
5800 пък е такава пластмасария,че се разскърцва още на първата седмица. Почват едни луфтове на панела. ОК ,има хубав дисплей,даже перфектен,но до там. Като почнеш да пишеш текст,забрави да го правиш без писалка. А с писалката започваш да пишеш,все едно пишеш с един пръст на клавиатурата на компютъра. При Е71 можеш спокойно да използваш и двете си ръце за писане.
Да не говорим,че ако си чел темата във форума на Mobilebulgaria.com за 5800,ще разбереш,че почти цялата партида произведена в Унгария има проблем със слушалката. Проблемът е лесноотстраним,аз си го отворих телефона и си оправих слушалката сам,но брах много страх да не се счупи някое от тънките пластмасови крачета на панела. А в сервиз като го занесеш и ще си чакаш поне един месец да ти го върнат.
За Омнията не искам въобще да говоря, Не е телефон за мен-добра идея и лошо изпълнение.
|
|