Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Избери си един шрифт , упражнявай отрисовката и за 2-3 месеца сериозни занимания си готов. И малко ръка и око ако имаш ще е съвсем добре:) Пиша ти това, защото аз точно така направих в един момент. Подразнен като теб се хванах и го свърших. После разучих и други шрифтове, защото обичам да пиша.
аз имам много хубав почерк, но тъй като пиша много по 6-7 часа на ден и затова я карам по докторски но иначе почеркъ ми е много файн всъщност аз пиша с много почерци според кефа
Някой script шрифт от фотошоп или илюстратор или каквото имаш под ръка, почерка на някой архитект (аз така направих) или на някой, който познаваш и чиито почерк харесваш. Можеш разбира се да си измислиш шрифт, но е голяма играчка. Малки, големи, връзки, наклони и тем подобни :)
абе, тонев, едно време по техникумите си се учше "технически шрифт" как се прай. даже има едно линийки с шаблон на тях. хората, от които се иска ясно писане карат с тия неща и рано или късно добиват такъв джезен навик, че не мое и с бой да им се избие
Аз пък още от дете можех да имитирам всякакви почерци...
Иначе пишех съвсем вертикално и с много тесни букви.
После ми бе забавно да се науча да пиша като франсе...
Сега обаче ми се налага само да се подписвам, тъй че не ми е от значение.
Виж, в телефонния си тефтер успявам да поддържам един официален почерк, който поне е четлив за самата мен.
Бях забелязала, че почти всички руснаци пишат еднакво, французите - също еднакво, но по друг начин, немците - също по някакъв си техен начин.
Най-необичайният почерк, който съм виждала, бе на един мой кореспондент от Мадагаскар - пишеше ми на френски, но почеркът наподобяваше нещо индийско.
Ако ще си създаваш нов почерк, най-първо разучи графологията. Някои работодатели искат мотивационно писмо, писано на ръка, което дават на графолог... Можеш да създадеш представа, че не си това, което си, избереш ли си чужд почерк... Зависи дали търсиш това или не - захванитите една за друга букви говорят за едно, свободните - за друго, хлабавостта - за трето...
На мен, примерно, ми харесваше, пиша ли на френски, да слагам ударенията не над самите букви, над които се пишат - ужасно ефектно е! Можеш и да си измислиш разни ефектни камшичета за някои от буквите...
Неотдавна превеждах договори и документация от френски от оригинали от края на деветнадесети век (кореспонденция около оферти за строителство на мостове в София, както и цели задания за градежа на една необичайна църква) - имаше забележителни почерци, но всичко бе съвършено четливо! И нямаше никакви грешки...