Автор: Lalinda
Дата: 17-04-09 22:38
Автор: Todd
Дата: 17-04-09 17:17
... Ето това са мизерниците !!!! Колко пъти повтарям че мизерията е духовно състояние ...
Има и още по-интересен пример: Не може да плати петте лева, защото си БИЛ ПОДМЕНЯЛ ДОГРАМИТЕ И НЯМАЛ ПАРИ.
Пък ние му викаме - какво искаш, да ти съчувстваме, че нямаш пари ли?
Ние бяхме касиери на входа в продължение на четири години, отделно, че баща ми е бил или касиер, или домоуправител, поне 20 години, до смъртта си, както и да е... Та, направихме си отвод, но след като ни обраха, всички мислят, че са го направили, понеже сме касиерите, и сега никой не иска да е касиер...
Дори полицията при огледа първо ни попита КОГА СМЕ СМЕНИЛИ ДОГРАМАТА (беше преди повече от шест месеца преди обира), а съседът ни каза, че всяко трето семейство в квартала с нова дограма е било ограбено след смяната й...
Казват, че във всички входове наоколо, та до всички предели на страната било така - никой не ще да направи нищо за съседите си... Май не е било добра идея да се строят жилищни кооперации и блокове? При нас постоянно нещо чупят, ритат стъклата на асансьора, дограмите и вратите от ремонтите им седят по междуетажните площадки, крадат дори кошчето за боклук... И все пари нямат. А като звъннеш на вратата им, се правят, че ги няма... Иначе, трябваш ли им за нещо, звънят веднага след като усетят, че си се прибрал... Казахме, че ще сложим камера вътре, да видим кой чупи и краде, чупеха бравата по двайсет пъти на година, та да стои вратата отворена, понеже ги мързи да си вадят ключовете и все я запъваха с един камък... Страшна работа. Питат за какво се харчат парите, а не идват на събрание, писахме протокол - не го четат, паркират колите в самия вход... Хаха, най-смешното бе, че вчера предложили касиерът да ми даде награда за Първи май за това, че съм чистела под балконите... Сюрреализъм!
Не знам как е при вас, но тук е забавно. Протече ли им покривът, идват и питат у нас кой ще го ремонтира, като че ли е работа на касиера...
|
|