Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Препоръчайте телефон с 2 сим карти
Автор: PeterPAN   
Дата:   27-03-09 09:34

Ще се ползва от жена [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Препоръчайте телефон с 2 сим карти
Автор: nehalem   
Дата:   27-03-09 09:45

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: stoyan_5   
Дата:   27-03-09 10:18

... и всяка от тях по-голяма от другата ли?
аКО ДА, ОБАДИ СЕ НА БАТ БОЙКО![smilie5]

Автор: ivodam   
Дата:   27-03-09 12:12

Аз имам Самсунг Д880 и съм много доволен от него. Посочените цени по-горе са много завишени. В shopping.bg се продава за 347 лв.

http://shopping.bg/categorie.php?cid=2&pg=12&bid=17&order=price

Единствено като наблюдение - батерията по-бързо свършва, ако има качена допълнителна мемори карта.

Публикацията е редактирана (27-03-09 12:13)

Дата:   27-03-09 12:20

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: ivodam   
Дата:   27-03-09 13:08

nehalem: Я като си от Джефф да те питам нещо - на въпросния Самсунг ми се пукна стъклото на дисплея - не знам как стана, много странно, защото не е изпускан. Може ли да се смени, или това си е част от екрана? По-голямо е от самия екран, а и той е по-навътре, би трябвало да може да се сменява.

Дата:   27-03-09 13:46

Автор: kkkolelo   
Дата:   27-03-09 13:58

А смартфони има ли от тези с по две сим карти, мола [smilie11]

Дата:   27-03-09 14:03

Автор: didko13   
Дата:   27-03-09 15:12

Аз като най обикновен user на когото му трябва телефон само за връзка, съм пробвал(притежавал) Д780 и някакъв превилег(дори не му помня модела, ама толкова бях доволен от него че го разкарах точно след месец). На превилега така и не можах да разбера кога от коя карта набирам[smilie19] ........беше голямо шоу, а батерията му беше под всякаква критика. Номер 2 реших да заложа на нещо марково - самсунг Д780 (избрах този модел, защото Д880 ми приличаше на голяма тухла) а и в германос ме увериха че нямат съществена разлика в изпълнението. Какво да ви кажа за този телефон, като обхват много зле, качество на говора в слушалката при разговор-пълна трагедия (имах чувството че съм оглушал). До сега съм ползвал нокия 1650 6120, моторола t191, няма да изброявам и антиките, е такова "дърво" не съм имал. И към настоящият момент: две карти-два телефона и ми е мирна главата. Пада батерията на единия имам алтернатива(сменям картите и звъня от която карта искам). Моят скромен съвет: не си копувай нито един от изброените.....

Дата:   27-03-09 15:35

Автор: Vatman   
Дата:   27-03-09 16:25

http://www.hyundaimobile.eu/en/mobilephones/detail.php?id=mbd130&view=desc

Този го имам от 3 месеца и се справя добре за цената си. Чувствителността на антената му е добра, както и микрофона и говорителя. Камерата не става. Работи се по- лесно от китайските Privileg, освен това е по-компактен от тях.

PS: Телефона е мейд ин Чайна също...

Публикацията е редактирана (27-03-09 21:48)

Автор: terminator   
Дата:   27-03-09 16:37

С ей таквоз животно съм от Коледа 2008г. В интерес на истината го ползвам единствено и само като телефон с две карти (едната е Глобулска с два номера в нея, другата Мтелска) и мога да кажа, че горе-долу става. Батерията му (ненапразно в комплекта му дават 2броя) пада за около денонощие и половина при нормално ползване, има периоди изкарва и по 2-2,5 дена, ама през това време се говори по 4-5 пъти по няколко минути. Ако рече да се ползват и всички екстри (камера, разглеждане на снимки, гледане на клипчета, слушане на радио, блутут трансфер ...) сигурно батерията ще се налага да се сменя през 2 часа [smilie5]
Зарядното е неква измишльотина с едни странни накрайници и докинг-станция. Същия кабел (от едната страна на зарядното си е чист USB порт) като се мушне в компа и ... се вижда единствено картата памет от телефона [smilie2]. Телефона не се зарежда през USB-то. Когато се зарежда батерията извън телефона - става за около 1.5 часа, обаче ако се зарежда батерията както си е в телефона - 3.5 часа не и мърдат. На всичкото отгоре телефона ако не си зареди до около 15% батерията дори и както си е включен със зарядното в тока при опит да се набере номер дава неква грешка от рода: батерията е разредена, моля заредете или сменете със заредена такава и пробвайте пак [smilie5].
Менюто е меко казано недообмислено и объркано, части от него са достъпни само ползвайки писалката върху тъч-скрийна. Един друг много голям недостатък е когато се говори по едната карта и някой ви звъни по другата - просто няма никакъв начин да се "hold"-не текущия разговор и да се започне другия - може и аз да не съм разбрал как става, но досега опитите ми са неуспешни.
И доста други недомислици има тоя телефон. ама ако взема да ги опиша всичките - май ще го хвърля и ще си взема два отделни апарата [smilie5]

С две думи - опитали са се братята китайци да направят нещо наистина полезно съчетавайки един телефон да работи едновременно с две СИМ-карти, но са се поддали на изкушението да наблъскат в него и редица други екстри и ... резултатът е налице - на хартия всичко е с много добри параметри, но на практика е почти пълна скръб [smilie2]. Но пък за 249лв. - толкова [smilie5]
Доколкото имам познати с Привилег и споделяки с тях впечатления - мога да твърдя че моя телефон - Gaoxinqi H69 е поне една класа над тях [smilie5]

Автор: asahi   
Дата:   27-03-09 18:46

Привилег е търговска марка на Компютър2000.

Засега два джиесема, вързани с тиксо, са по-добри от едно такова нещо.

Автор: gorbi   
Дата:   27-03-09 23:17

аз па имам китайче с две карти, ползвам го вече година и половина и съм повече от доволен.... Като се има предвид, че съм минал през всички марки, от мобифон Нокиа до НТС покет с GPS....
Уникално здрав китаеца, перфектен обхват и на двете карти - два дена непрекъснати разговори и по двете. Две батерии по 4200мАч... Съмняваме да са толкова нистина, но като за два обхвата и изключително силния звук на звънене - издържат повече от добре. Изтърван, удрян, заливан, какво ли не му се случи - уникално здрава и добра машина. Горещо препоръчвам, само че не пише никаква марка никъде по него.... [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.