Автор: terminator
Дата: 27-03-09 16:37
С ей таквоз животно съм от Коледа 2008г. В интерес на истината го ползвам единствено и само като телефон с две карти (едната е Глобулска с два номера в нея, другата Мтелска) и мога да кажа, че горе-долу става. Батерията му (ненапразно в комплекта му дават 2броя) пада за около денонощие и половина при нормално ползване, има периоди изкарва и по 2-2,5 дена, ама през това време се говори по 4-5 пъти по няколко минути. Ако рече да се ползват и всички екстри (камера, разглеждане на снимки, гледане на клипчета, слушане на радио, блутут трансфер ...) сигурно батерията ще се налага да се сменя през 2 часа
Зарядното е неква измишльотина с едни странни накрайници и докинг-станция. Същия кабел (от едната страна на зарядното си е чист USB порт) като се мушне в компа и ... се вижда единствено картата памет от телефона . Телефона не се зарежда през USB-то. Когато се зарежда батерията извън телефона - става за около 1.5 часа, обаче ако се зарежда батерията както си е в телефона - 3.5 часа не и мърдат. На всичкото отгоре телефона ако не си зареди до около 15% батерията дори и както си е включен със зарядното в тока при опит да се набере номер дава неква грешка от рода: батерията е разредена, моля заредете или сменете със заредена такава и пробвайте пак .
Менюто е меко казано недообмислено и объркано, части от него са достъпни само ползвайки писалката върху тъч-скрийна. Един друг много голям недостатък е когато се говори по едната карта и някой ви звъни по другата - просто няма никакъв начин да се "hold"-не текущия разговор и да се започне другия - може и аз да не съм разбрал как става, но досега опитите ми са неуспешни.
И доста други недомислици има тоя телефон. ама ако взема да ги опиша всичките - май ще го хвърля и ще си взема два отделни апарата
С две думи - опитали са се братята китайци да направят нещо наистина полезно съчетавайки един телефон да работи едновременно с две СИМ-карти, но са се поддали на изкушението да наблъскат в него и редица други екстри и ... резултатът е налице - на хартия всичко е с много добри параметри, но на практика е почти пълна скръб . Но пък за 249лв. - толкова
Доколкото имам познати с Привилег и споделяки с тях впечатления - мога да твърдя че моя телефон - Gaoxinqi H69 е поне една класа над тях ![[smilie5]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie5.gif)
|
|