Автор: Lalinda
Дата: 23-03-09 16:24
Именно всички тези просташки изпълнения правят държавата ни отвратителна. Те ни дразнят ежедневно, а не шоу-изпълненията на политиците-клоуни. Именно на мръсотията и на незачитането от другите на собственото ни спокойствие, се ядосваме ежедневно. А не мутрите или политиците. На 100 простотии на обикновени хора се пада една простотия на политик.
Съгласна съм.
Но дори тук някои потребители предпочитат да се надсмиват над простотиите на политиците и да се хвалят със собствената си простащина (например с това, видиш ли, как карали неизправна кола, пък пътна полиция искала да ги глоби, как превишавали скоростта, как драскали с пирони по колите и всякакви други подобни, или пък да публикуват просташки "разказчета"...).
Наблюденията ми показват, че хората, изхвърлящи боклука си от балконите са РЯДКОСТ. Основната вина за боклуците по улиците и зелените площи е на общината и лошата организация - МАЛКО КОШЧЕТА И КОНТЕЙНЕРИ, КОИТО НЕ СЕ ИЗПРАЗВАТ РЕДОВНО.
МИСЛЯ, ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ.
Чух днес една дама от Инспектората да казва, че Лозенец бил свръхнаселен и генерирането на боклуци било повишено напоследък. Ами що чекат в Инспектората - да им дадат повече контейнери и да си организират концесионерите да изпразват контейнерите всеки ден или поне всеки втори ден... Така е, станахме по-богати, консумацията нарасна, не само в Лозенец, а и в крайните квартали...
|
|