Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Партия срещу простащината
Автор: venom   
Дата:   23-03-09 15:55

Извинявам се, ако е пускано вече[cool]
http://bipartia.com/index.php?option=com_content&task=view&id=438&Itemid=37

Отговори на това съобщение
 Re: Партия срещу простащината
Автор: asahi   
Дата:   23-03-09 16:01

Нема ме земат [smilie2]

Дата:   23-03-09 16:09

Ами. Направо са те взели за нещатен член[smilie3] Виж точка 2-ра [smilie25]
2.Незабавно засилване на санкциите чрез въвеждане на система за взаимен контрол.
Трябва да се създаде възможност гражданите да печелят от простотиите на другите. Ако се въведе схема например 3 души с цифров фотоапарат да могат да заснемат нарушения на правилата и след това да получават половината от глобата, много неща ще се променят

Автор: Amigo   
Дата:   23-03-09 16:23

срещу простащината нищо не помага [cool] [smilie21] само терминиране на простаците върши работа [smilie5] [smilie5]

Автор: Lalinda   
Дата:   23-03-09 16:24

Именно всички тези просташки изпълнения правят държавата ни отвратителна. Те ни дразнят ежедневно, а не шоу-изпълненията на политиците-клоуни. Именно на мръсотията и на незачитането от другите на собственото ни спокойствие, се ядосваме ежедневно. А не мутрите или политиците. На 100 простотии на обикновени хора се пада една простотия на политик.

Съгласна съм.

Но дори тук някои потребители предпочитат да се надсмиват над простотиите на политиците и да се хвалят със собствената си простащина (например с това, видиш ли, как карали неизправна кола, пък пътна полиция искала да ги глоби, как превишавали скоростта, как драскали с пирони по колите и всякакви други подобни, или пък да публикуват просташки "разказчета"...).

Наблюденията ми показват, че хората, изхвърлящи боклука си от балконите са РЯДКОСТ. Основната вина за боклуците по улиците и зелените площи е на общината и лошата организация - МАЛКО КОШЧЕТА И КОНТЕЙНЕРИ, КОИТО НЕ СЕ ИЗПРАЗВАТ РЕДОВНО.

МИСЛЯ, ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ.

Чух днес една дама от Инспектората да казва, че Лозенец бил свръхнаселен и генерирането на боклуци било повишено напоследък. Ами що чекат в Инспектората - да им дадат повече контейнери и да си организират концесионерите да изпразват контейнерите всеки ден или поне всеки втори ден... Така е, станахме по-богати, консумацията нарасна, не само в Лозенец, а и в крайните квартали...

Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   23-03-09 16:27

Рак, мерак и простак не се лекуват. Поетът много отдавна го е казал ;)

Re:
Автор: asahi   
Дата:   23-03-09 16:27

Венома ако се запише може да ми ходатайства и да ги прилъжем някак да ме земат. Ама тъй, без преференции, нема как да стане.

Дата:   23-03-09 16:51

Асахи, недей така бе човек - това е интернет партия все пак. Колкото ИП адреса докопаш - толкова пъти може да участващ [smilie18]

Автор: Todd   
Дата:   23-03-09 16:53

Ко дават тия ????

[smilie7]

Дата:   23-03-09 17:03

Ами като гледам могат да предложат само кебапчета в джепег-формат и безплатна бира по мейла[beer]

Автор: мара   
Дата:   23-03-09 17:05

дани коев, рак понякога се лекува[smilie5]...мерака-и той(по уайлдовата метОда). и простак се лекува, ма боли[smilie18]

Автор: krassimire   
Дата:   23-03-09 17:09

Шамари трябват . . .

Автор: asenr   
Дата:   24-03-09 02:10

Простакът е непобедим.

Автор: tnt   
Дата:   24-03-09 07:15

2.Възраждане на забравените важни морални ценности - основно изразяване на принципна негативна позиция по въпроси като абортите и гей-браковете.[smilie11]

Автор: e-mil   
Дата:   24-03-09 08:12

"Именно на мръсотията и на незачитането от другите на собственото ни спокойствие, се ядосваме ежедневно."

Лалинда, това горното е писано от човек, който най-нахално заявява: Да, де... спамер съм, ама само защото нямам пари.
"Спамът е дразнещ преди всичко с това че не се плаща. Ако се плащаше, отношението към него щеше да е друго. Ако всяко пратено съобщение струваше 1 стотинка, всеки получател, щеше да знае че рекламодателят си е платил и нямаше да се дразни толкова."

С две думи "Изберете ме за депутат за да получавате платен спам в пощите си!" Не ти ли прилича на незачитане на собственото ни спокойствие?
Спамерът Добри Божилов
Политическите въжделения на Добри Божилов
Във втората статия няма писмени доказателства, но пък и не е опровергана досега.

Re:
Дата:   24-03-09 09:22

Аха! Явно поредния болен мозък с желание за слава. [smilie10]

Автор: ejko   
Дата:   24-03-09 09:55

Добри Божилов е заслужил признанието да сложи името си до големи българи като Апостол Апостолов и Ахмед Мерчев. Макар да няма колорита на медийни класици от типа на Галин Калчеф- Релефа, то със сигурност заслужава да заеме достойно място в българската политика...[smilie25]

... оп щяхме да забравим за Цветан Банчев, извинете:)))

Публикацията е редактирана (24-03-09 10:03)

Автор: ejko   
Дата:   24-03-09 10:10

не искам и аз да спамя, но тъкмо прочетох, че

"Цветан Банчев си присвоява самоличностите на доста известни хора в интернет обществото, а именно Апостолов и Добри Божилов.Апостол Апостолов е единственият сертифициран за Най-великия човек на света. След като получава въпросния сертификат, се връща назад във времето, за да го даде на самия себе си: единствено Най-великият човек на света може да дарява други с това непреходно звание."

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   25-03-09 00:15

Аре - аз съм за - като вземем врластта, първо ще разстреляме Азис, после "кметът"... или обратното? [smilie8]
За мръсотията - днес минах през Зона Б-19 и изпаднах в духовен и физически потрес - жалко, че нямах апарат - но уикендът ще си го взема и изрично за това ще ида - това е гнъсно и позорно - в столицата на една европейска държава !!! [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.