Автор: Lalinda
Дата: 10-03-09 15:58
...и започва да ремонтира жилището си...
Забелязвам, че темите, свързани с домашното огнище предизвикват небивал интерес и участие, пък и имайки предвид, че мнозина от вас са новозадомени или новодомци, бих искала да ви попитам имате ли много добри впечатления от някои производители или доставчици на кухненска мебел по индивидуални проекти?
Натрупахме доста впечатления, но повечето програми, както им викат, ми приличат просто на библиотеки (при това, при пълното отсъствие на библиотеки от пазара на мебели!) от наблъскани един до друг шкафове, независимо от цената, която достига и 28 000 лева, и не създават впечатление за уют.
Похвалете нещо, от което сте особено доволни и е достатъчно раздвижено, пък и не изглежда тромаво...
(Сещам се сега, че на дискусията за "Властелина на пръстените" една девойка в късните тридесет, облечена в розовко и с голо пъпче зададе въпрос дали водещите предпочитали кухните Метрон или Аристон (но те бяха на мода преди 20 години!) или пък библиотека, но те, макар и жени, не откликнаха на провокацията й, оттласквайки въпроса й като глупав - човек можело да е роб и на кухня, и на библиотека, както и да е...)
А, да, струва ми се и че програмите се свеждат просто до някакъв набор от вратички за шкафчета, които могат и да са от масивно дърво, но останалото май е просто пдч? Някой да ме светне и какво е мдф и достатъчно водоустойчиво ли е, не че ще плуваме в кухнята, просто любопитство?
Избрали сме си вече нещо приятно, но може пък да има и нещо по-добро.
А да, без какво не може една кухня (без стелажи за винени бутилки, разбира се, но може да има и нещо друго)? Да не пропуснем нещо важно? Привърженици ли сте на идеята с масата за работа с шкафове и чекмеджета в средата на кухнята?
Каква е идеята на наклонените аспиратори?
Очаквам включване, може дори и със снимки!
|
|