Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ми това какво е?
Автор: georgi969   
Дата:   29-12-08 13:31

Хотелиери: За Бога, братя, почивайте у нас!

Тея се усетиха ,че навън е по изгодно ,ама късно е чадо...

Отговори на това съобщение
 Re: Ми това какво е?
Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   29-12-08 13:34

Ше ми ядат туй, дето ако го напиша ше ме деактивират, ше ми ядат!

Ше си почивам където и както си искам!

Автор: IvoZafirov   
Дата:   29-12-08 13:41

Ей ся тичам по нашите хотели веднага.

[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Отпреди 2 години съм се зарекъл, че за така наречената "масов туризъм" индустрия в БГ и стотинка не давам.

Да фалират всичките [smilie19]
Тия в (Е)Банско най-вече...[smilie21]

Осраха всичко, а сега мрънкат защо не сме ходили... Идва ми един цитат от Бичето ама няма , че ш ме баннат

Автор: Todd   
Дата:   29-12-08 14:03

Така така , ма и свирките безплатно да ги правят !!!!

С по едно кебапче в гъза !!!

Деба и мизерниците.....

[smilie7]

Автор: Insight   
Дата:   29-12-08 14:30

Хотелиерите родолюбци станаха, не мислят за себе си, а за родната индустрия ... не сте ги разбрали правилно [smilie18] [smilie19]

Автор: NO_CARRIER   
Дата:   29-12-08 16:49

Сещам се преди години как точеха лиги за гръцката олимпиада. Как туристите ще минават през България, как ще отсядат в наши хотели, щото гръцките ще са пълни... И накрая получиха един голям и дебел. [ezik]

Re:
Автор: slivenski   
Дата:   29-12-08 16:52

Вчера един мазник от Банско обясняваше как предните години те, хотелиерите, нарочно били завишавали цените в пъти... Ама тая година ги нормализирали заради кризата... [smilie18] [smilie18]

Добре, че не карам ски и ми дреме на шмайзера... [smilie18] [smilie19] [smilie21] [smilie21]

Автор: Svsvet   
Дата:   29-12-08 16:53

[smilie19] А от техните пари, колко ще влязат в моя джоб или в държавната хазна, а? [smilie19]

Да мрат[smilie23] ![smilie23] [smilie23]

Автор: boink   
Дата:   29-12-08 17:03

[smilie19] [smilie19] [smilie19]

-------
най-накрая тази иконка по същество

Автор: IvoZafirov   
Дата:   29-12-08 18:16

А така !
[smilie19]
[smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Автор: equinox   
Дата:   29-12-08 18:24

Има и много свестни семейни хотели. Там с удоволствие си оставям парите. [smilie21]

Автор: SLR   
Дата:   29-12-08 23:41

Добре де, ама хотелиерите нали не се мислят че човек избира дадена дестинация само заради техния хотел?

Аз вече не почивам у нас поне поради 10 причини, и последната от тях е липсата на добър хотел.

[beer]

Автор: asahi   
Дата:   29-12-08 23:45

Лошото е, че добрите хотелиери ще го издухат с останалите.

Автор: lumix   
Дата:   29-12-08 23:57

....ами то не може само лакомия ...
к. Нестинарка....някой помни ли го ? Ами да го духат! ....Лошото е, че целия туризъм ще го духа яко .....вече! ......

Автор: GOSPODIN   
Дата:   30-12-08 00:13

к.Оазис също го осраха...[smilie23]

Автор: equinox   
Дата:   30-12-08 00:46

Тези, които си разбират от работата едва ли мислят така. Със сигурност има и такива, които си мислят, че тя няма значение...

Със сигурност не бих отишъл на почивка на Слънчев бряг, Златни пясъци или Банско, но за Албена, Добринище, Ягодина, Широка лъка или Триград бих си помислил :)

Да, и свестните ще изгорят покрай другите. Така е като на времето не са направили нещо, за да ги спрат или са избрали грешното място за бизнес.

Автор: brutas   
Дата:   30-12-08 01:25

коментарите под статията са яки [smilie5]

Автор: holden   
Дата:   30-12-08 08:54

Много се радвам че на хората им се отвориха очите. Като видиш как обслужват навън по друг начин гледаш родните картинки.

Автор: matataupa   
Дата:   30-12-08 09:12

Евала на Пича:

ju (29.12.2008 г. | 14:26ч.)
За к'во да почивам па точно при вас ? За да не мога да издрапам до хотела ви, оти не сте почистили пъто ? За да нема место къде да си паркирам колата, защото не сте направили паркинг за клиенти а само за вас ? За да се чувствам виновен, че треба да разваля рахата на некоя кака дето си лъска маникюра, че съм си поискал едно питие за добре дошъл ? За да гледам джипчитата на местните мутри ли ? За да слушам турбофолк, който дъни до сабахлем и требва сигурно да се радвам от това ? За големите ви порции ли ? За претоплените ястия ли ? За чистите покривки ли ? За евтините ви цени ли ? Данъци ли плащате големи, персонала ли си осигурявате на мах, че са ви такива цените ? Като ме видите, че не съм с голем вратъ що не ми обръщате внимание като на тех бе ? Вижте си цените и офертите бе смешници - бебе плаща 70 % от цената на новогодишния куверт - ракия ли пие то бе, или вино ? Научете се като влезем с смотания ви хотел ресторант, па некой да каже добър ден, да ни посрещне малко, помогне с багажо, колко от вас го правят бе ? Па като седнем у ресторано па донесете една препечена филийка с масълце и чубрица, нема нищо да ви стане. Па като имате хотел елате да си видите гостите, па запознайте се с тех, кажете аз съм собственика, чувствайте се у дома, с какво мога да ви бъда полезен, нема да си сецнете кръсто ако го направите. Па направете малко като студените гърци и кажете, че плодовете са комплимент от заведението. Знаете ли я тая дума комплимент от заведението, а ? Па сложете некоя салата от заведението, некое дребно кексче за детето да е фрии от вас. Па пуснете си анкетна карта за отзиви за великия ви хотел. Па обучете си персонала, че требва той да ме посреща, а не мутрата-пазвантин отпред дето ви пази от добри клиенти. Па сложете некоя табела, даже 2-3 как да стигна до смотания ви хотел, а не да питам селския мунчо. Па сложете една нормална закуска на масата, а не най-евтината шунка с целата менделеева таблица вътре и вегетарианските ви кремвирши. Па измислете си 2-5 рецепти на заведението, дето само вие ги правите добре, но и ги правете винаги добре, а не всеки ден различно качество. Сутрин като доде стринка ви да оправи стаята да не ми тропа у 8 часа на вратата, баш когато съм напънал нещо и тя да се съобрази с мене, а не аз с нея да прекара с мрусния парцал навсекъде. Па научете се душовете требва да работят и да им текат врътките, че басейна се чисти и температурата му требва да е далеч повече от 13 градуса. Клъвнете малко кОлтура от комшиите, то от другите немате пойма.

Толкоз не съм се смял от сума време, от как някой качи линкове на "Гошо от почивка" ли беше...

Публикацията е редактирана (30-12-08 09:14)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.