Автор: matataupa
Дата: 30-12-08 09:12
Евала на Пича:
ju (29.12.2008 г. | 14:26ч.)
За к'во да почивам па точно при вас ? За да не мога да издрапам до хотела ви, оти не сте почистили пъто ? За да нема место къде да си паркирам колата, защото не сте направили паркинг за клиенти а само за вас ? За да се чувствам виновен, че треба да разваля рахата на некоя кака дето си лъска маникюра, че съм си поискал едно питие за добре дошъл ? За да гледам джипчитата на местните мутри ли ? За да слушам турбофолк, който дъни до сабахлем и требва сигурно да се радвам от това ? За големите ви порции ли ? За претоплените ястия ли ? За чистите покривки ли ? За евтините ви цени ли ? Данъци ли плащате големи, персонала ли си осигурявате на мах, че са ви такива цените ? Като ме видите, че не съм с голем вратъ що не ми обръщате внимание като на тех бе ? Вижте си цените и офертите бе смешници - бебе плаща 70 % от цената на новогодишния куверт - ракия ли пие то бе, или вино ? Научете се като влезем с смотания ви хотел ресторант, па некой да каже добър ден, да ни посрещне малко, помогне с багажо, колко от вас го правят бе ? Па като седнем у ресторано па донесете една препечена филийка с масълце и чубрица, нема нищо да ви стане. Па като имате хотел елате да си видите гостите, па запознайте се с тех, кажете аз съм собственика, чувствайте се у дома, с какво мога да ви бъда полезен, нема да си сецнете кръсто ако го направите. Па направете малко като студените гърци и кажете, че плодовете са комплимент от заведението. Знаете ли я тая дума комплимент от заведението, а ? Па сложете некоя салата от заведението, некое дребно кексче за детето да е фрии от вас. Па пуснете си анкетна карта за отзиви за великия ви хотел. Па обучете си персонала, че требва той да ме посреща, а не мутрата-пазвантин отпред дето ви пази от добри клиенти. Па сложете некоя табела, даже 2-3 как да стигна до смотания ви хотел, а не да питам селския мунчо. Па сложете една нормална закуска на масата, а не най-евтината шунка с целата менделеева таблица вътре и вегетарианските ви кремвирши. Па измислете си 2-5 рецепти на заведението, дето само вие ги правите добре, но и ги правете винаги добре, а не всеки ден различно качество. Сутрин като доде стринка ви да оправи стаята да не ми тропа у 8 часа на вратата, баш когато съм напънал нещо и тя да се съобрази с мене, а не аз с нея да прекара с мрусния парцал навсекъде. Па научете се душовете требва да работят и да им текат врътките, че басейна се чисти и температурата му требва да е далеч повече от 13 градуса. Клъвнете малко кОлтура от комшиите, то от другите немате пойма.
Толкоз не съм се смял от сума време, от как някой качи линкове на "Гошо от почивка" ли беше...
Публикацията е редактирана (30-12-08 09:14)
|
|