Автор: charger
Дата: 04-12-08 23:36
Преди време,купих един Макстор,300гб,гаранция 3г.от Булком,зад 5те кюшета.На втория месец от закупуването му,диска даде фира.Занесох го във фирмата.Викат,ок е гаранцията,чакай.Чакам 2 месеца.Връщат ми го и казват,работи си.Нося го в къщи,закачам го на ПЦто,включвам и ПЦто блокира.Ае обратно до фирмата.Взимат го.Чакам 1 месец.Работел...Прибирам си го.Включвам....![[smilie10]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie10.gif)
Адски бесен се телепортирам до тъпаците.Почвам спокойно-така и така,имам ГАРАНЦИЯ,СМЕНЕНТЕ ми диска.Не може е отговора.Аз х100.Защо бе изчадие адово,питам плужека.Сега идва най интереснотооооо "Ами щото как да го вземем,като има проблем,ама работи,още повече и гаранцията му вече не е 3г.а е 2г и 6 месеца.Та който го купи,ще е прецакан". Аз - . "Ти,говедо,нормален ли си?Как ще продадеш това не работещо го*но на друг,а и какво ми дреме на мен,(оня с гаранцията от 3г.) кой щял да се прецака с по малката гаранция".
Понеже бях кипнал яко и съм 2 метра почти,оная плесен ме "отваря" на далавера..."Виж сега,занеси си харда в къщи,включи го към компа,увии го във влажна хавлия и както си работи,го шибни в ръба на масата...Така ще спре да работи и ще го бракувам".
Аз .
Поглеждам го в очите и питам: "Ти нормален ли си?Ей ти диска шибни си го и ми дай друг."
-"Не може!"
Аз
Викам приятел по гсма,той идва.Почвам да гледам още по лошо,оня не трепва и нямало да го смени.
Е са вече....Влезнах в неква стая със стилаж с много ЧУПЛИВИ пц чаркове.Подпирам се с една ръкана стилажа и задавам питанка:"Харда ми струва 200$.На тоя стилаж има по скъпи чаркове.Какво правим"- в тоз момент стилажа почна да се клати и съзирам ОГРОМНИТЕ ПЪЛНИ С УЖАС ОЧИ на лекето от Булком.Поглежда към вратата,а там в рамката и стои моя приятел,изключително незаинтересуван към всичко,но за сметка на това е към 2.05см на 120кг.
Изведнъж....
Чувам глас като от ада,тътнещ и грбовен :"Емиии,мога да Ви предложа,смяна на харда с Рам...ако ви устройва"
Устройваше ме,стилажа престана да се клати и си тръгнхме с Рам :)
Та така стои въпроса с гаранцията.
Общо взето инетерсно беше :)
|
|