Автор: Amigo
Дата: 16-11-08 18:37
я поревете малко и на изповедите от изповед.цом
Дата на изпращане:25 Септември 2008
На работа с колегите пуцаме яко Call of Duty. Един от тях мята бомби като изверг вместо като мъж да си примерим ... автоматите, и понякога ми краде законно полагащото ми се първо място в крайното класиране, което леко ме разтройва. И си сънувам аз една нощ блаженно, как водя група дечица тичаща радостно зад мен. Що дечица и що тичат подир мен никой ти не казва ама и мен не ме инстересува. Единствената особенност в романтиката на сънят ми е, че държа в ръката си ръчна граната с махнат предпазител. Държа я, държа я па ми писна, теглих една майна и метнах зад мен. Едно от децата тъкмо минава от там припкайки зад мен и ... кръв и каскети.
Ех мама му стара, как ме е подтиснала тая гад! :-)
Дата на изпращане:8 Септември 2008
Бясна съм, май ще ставам мъжемразка...то бива, бива ма чак толкова просто няма накъде повече...преди година сложих край на най-дългата си връзка-цели 3,5 години, а сега съм едва на 21...през изминалата година установих, че поговорката "мъжете са като влаковете-един си тръгва, а следващия е след 5 мин" е адски вярна...за съжаление...то бяха удари под кръста, то беше чудо..но след снощи вече думи нямам..начи преди 2 седмици започнах да си пиша с едно момче, на 22 от Варна, паснахме си доста и се оказа че седмица след това отивам на море, и реших да отида на Варна, при него, да се видим и да направим заедно страхотни мигове..отивам аз там, чакаше ме на гарата с букет и бях мн радостна...Вечерта излязохме на плажа и там си говорихме на фона на небето и вълните..докато, напротив на това, което ми бе казал в нета, каза че не искал обвързваници, че искал сега да учи и т.н...казах ми ок, ти си знаеш...излизахме още няколко пъти и вчера се върнах в моя град...като се прибрах и пуснах компа, беше онлайн,но не писа,казах си ми ко да правя, случва се, просто нямаше искра, бяхме прекалено еднакви и не стана..след това ми се включи в скайп предния ми човек, каза че за 2 седмици излизал с някфа си негова позната от 10 год. и сега прелетяла искрата и бил едва ли не пред годеж...направо останах без думи, но се направих на безразлична, не че ми е било кой знай какъв интерес с него-не изкарахме и месец заедно,защото се оказа че не му понасям характера-ако се ядоса и почва да говори, без да съзнава какво може да каже и дали ще нарани някой с думите си...е той си легна и аз влязох в един от любимите ми сайтове и там-човек от Стара Загора, на който супер мн държа и не ми е безразличен, качил снимки на него и някфа зъбла, дет като се е усмихнала, усмивката й стига от едното до другото ухо, и явно тя му е някаква разбира се, а той като кукла покрай нея....яд ме е че съм такъв карък и ме е яд, че съм в такъв малък град, където нищо не се случва....
Дата на изпращане:14 Август 2008
Мразя баба си!!! Тя е гадна стара вещица. От 15 години живее с кръвно 200 на 120 и нищо и няма-зашото не е човек.
Тя е един зъл енергиен вампир и аз живея с нея. Много ме е яд. И не ми казвайте ,че трябва да се уважават старите хора защото са мръднали. тя от млада е била ужасен човек. Толкова неща в живота ми е развалила.
От устата и излизат какви ли не мръсни приказки , вечно ми скапва настроението, звани ми като излезна и ми казва колко и е лошо или ми звъни да каже ,че спешно и трябвам в къщи, а като се прибера ме праща да й купя вестник или кокакола.
Само ме използва. Тичам и след задника само да й угаждам , после ми вика това твоето не е грижа към мен а изтезание.
Обаждала се в някакъв дом за хора пострадали от домашно насилие...Да върви!!! И аз искам да ме насилват , ако това значи само мръвки да набивам , биричка ,количка, вестник да се чета и телевизийка да гледам да спя до 12.
Намерила няква касова бележка на земята и ми звани: "как не те е срам тайно да си купуваш храна" и ми тряска телефона.
Всички хора е прогонила от себе си и сега иска да се държат добре с нея. И майка ми не исе връзва вече само аз и тичам след задника.
Миналия ми живот трябва да е бил много греховен , че така да ми го връщат сега.
Ако нямах други хора на ,които да държа до сега да съм и теглила ножа.
Това е за мен и моя енергиен вампир вкъщи , който има същия проблем ще ме разбере, надявам се да не са много хора.Ама поне някой да се обади да ме утеши.
|
|