Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Не издържам вече. Умолявам за съвет. Помогнете!
Автор: riddick   
Дата:   16-11-08 17:42

Не мога повече, не ми стига просто да се смея. Даже да се заливам от смях пак ми е малко като чета темите тук. Наркотика вече не стига.

Търся съвет за друго измерение смях.

Помооощ.

ААААахахахахахахаха.

Нека да се смеем дружно. Може да помогне.
[smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Не издържам вече. Умолявам за съвет. Помогнете!
Автор: джъмбо   
Дата:   16-11-08 17:43

ами мога да ти пратя моя гола снимка

тогава ще плачеш

Автор: Ginka   
Дата:   16-11-08 17:44

От
смехът
ти
не
става
много
ясно
за
какво
ти
е
[smilie18] [smilie18] [smilie18] смешно....

Автор: stoyan_5   
Дата:   16-11-08 17:45

[smilie5]

Автор: didesignbg   
Дата:   16-11-08 17:47

Огън от любов, най-щастливия пожар...

Re:
Автор: djogata   
Дата:   16-11-08 17:55

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   16-11-08 17:58

@ Гинка:

Не се прави, че не четеш клуба[smilie18]

Автор: Ginka   
Дата:   16-11-08 17:59

[smilie24] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   16-11-08 18:02

Busted[shtrak]

Автор: stzz   
Дата:   16-11-08 18:04

Купуваш си CANON и повече на плач ще те избива.

[shtrak]

Автор: tnt   
Дата:   16-11-08 18:04

и аз въ обичам [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie25]

Дата:   16-11-08 18:06

Джъмбо плаче ми се от темите във Форума. Там е траги-комичното.

Автор: djogata   
Дата:   16-11-08 18:11

Ейййй, много прост и много луд станал народът, как да не се късаш от смях като четеш [smilie18] [smilie18]

Дата:   16-11-08 18:11

ай нидей рива! Може да бъде къде-къде по-лошо [smilie7]

Дата:   16-11-08 18:26

Поне до момента никой не се е разревал. Всички се смеем[smilie24] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Amigo   
Дата:   16-11-08 18:37

я поревете малко и на изповедите от изповед.цом [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата на изпращане:25 Септември 2008
На работа с колегите пуцаме яко Call of Duty. Един от тях мята бомби като изверг вместо като мъж да си примерим ... автоматите, и понякога ми краде законно полагащото ми се първо място в крайното класиране, което леко ме разтройва. И си сънувам аз една нощ блаженно, как водя група дечица тичаща радостно зад мен. Що дечица и що тичат подир мен никой ти не казва ама и мен не ме инстересува. Единствената особенност в романтиката на сънят ми е, че държа в ръката си ръчна граната с махнат предпазител. Държа я, държа я па ми писна, теглих една майна и метнах зад мен. Едно от децата тъкмо минава от там припкайки зад мен и ... кръв и каскети.
Ех мама му стара, как ме е подтиснала тая гад! :-)[smilie18] [smilie18] [smilie19] [smilie19]

Дата на изпращане:8 Септември 2008

Бясна съм, май ще ставам мъжемразка...то бива, бива ма чак толкова просто няма накъде повече...преди година сложих край на най-дългата си връзка-цели 3,5 години, а сега съм едва на 21...през изминалата година установих, че поговорката "мъжете са като влаковете-един си тръгва, а следващия е след 5 мин" е адски вярна...за съжаление...то бяха удари под кръста, то беше чудо..но след снощи вече думи нямам..начи преди 2 седмици започнах да си пиша с едно момче, на 22 от Варна, паснахме си доста и се оказа че седмица след това отивам на море, и реших да отида на Варна, при него, да се видим и да направим заедно страхотни мигове..отивам аз там, чакаше ме на гарата с букет и бях мн радостна...Вечерта излязохме на плажа и там си говорихме на фона на небето и вълните..докато, напротив на това, което ми бе казал в нета, каза че не искал обвързваници, че искал сега да учи и т.н...казах ми ок, ти си знаеш...излизахме още няколко пъти и вчера се върнах в моя град...като се прибрах и пуснах компа, беше онлайн,но не писа,казах си ми ко да правя, случва се, просто нямаше искра, бяхме прекалено еднакви и не стана..след това ми се включи в скайп предния ми човек, каза че за 2 седмици излизал с някфа си негова позната от 10 год. и сега прелетяла искрата и бил едва ли не пред годеж...направо останах без думи, но се направих на безразлична, не че ми е било кой знай какъв интерес с него-не изкарахме и месец заедно,защото се оказа че не му понасям характера-ако се ядоса и почва да говори, без да съзнава какво може да каже и дали ще нарани някой с думите си...е той си легна и аз влязох в един от любимите ми сайтове и там-човек от Стара Загора, на който супер мн държа и не ми е безразличен, качил снимки на него и някфа зъбла, дет като се е усмихнала, усмивката й стига от едното до другото ухо, и явно тя му е някаква разбира се, а той като кукла покрай нея....яд ме е че съм такъв карък и ме е яд, че съм в такъв малък град, където нищо не се случва....[smilie5] [smilie5]

Дата на изпращане:14 Август 2008

Мразя баба си!!! Тя е гадна стара вещица. От 15 години живее с кръвно 200 на 120 и нищо и няма-зашото не е човек.

Тя е един зъл енергиен вампир и аз живея с нея. Много ме е яд. И не ми казвайте ,че трябва да се уважават старите хора защото са мръднали. тя от млада е била ужасен човек. Толкова неща в живота ми е развалила.

От устата и излизат какви ли не мръсни приказки , вечно ми скапва настроението, звани ми като излезна и ми казва колко и е лошо или ми звъни да каже ,че спешно и трябвам в къщи, а като се прибера ме праща да й купя вестник или кокакола.

Само ме използва. Тичам и след задника само да й угаждам , после ми вика това твоето не е грижа към мен а изтезание.

Обаждала се в някакъв дом за хора пострадали от домашно насилие...Да върви!!! И аз искам да ме насилват , ако това значи само мръвки да набивам , биричка ,количка, вестник да се чета и телевизийка да гледам да спя до 12.

Намерила няква касова бележка на земята и ми звани: "как не те е срам тайно да си купуваш храна" и ми тряска телефона.

Всички хора е прогонила от себе си и сега иска да се държат добре с нея. И майка ми не исе връзва вече само аз и тичам след задника.

Миналия ми живот трябва да е бил много греховен , че така да ми го връщат сега.
Ако нямах други хора на ,които да държа до сега да съм и теглила ножа.

Това е за мен и моя енергиен вампир вкъщи , който има същия проблем ще ме разбере, надявам се да не са много хора.Ама поне някой да се обади да ме утеши.

[smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: zhbuts   
Дата:   16-11-08 19:53

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   16-11-08 20:12

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Amigo   
Дата:   16-11-08 20:20

[smilie18] [smilie18]
на мен обаче тази си ми остава фейвърит [smilie24] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата на изпращане:18 Март 2008

Искам да съм Джедай !!! Да мачкам простолюдието само със силата на мисълта. Да местя разни работи само с поглед. Да си седя по цял ден и само да раздавам мъдрости,и да говоря в обратен словоред, че да е по интересно...Нищо да не правя освен да имитирам скромност, но все пак да знам, че съм най-великият джедай... И когато се наложи да махам с лазерната сябя и да трепя тъпаците сякаш са досадни мухи...А като ми писне да мина на тъмната страна...е тогава какво мачкане ще стане... не е истина. (You can achieve a power gretaer than any Jedi) [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

а тва е нещо по косматата тема [smilie10] [smilie10]

Дата на изпращане:4 Октомври 2008

Здравейте,много съм космат навсякъде и космите са дълги и черни на места дето никой от приятелите ми няма.На 17 съм.По космат съм от старците по улиците.Срам ме е да се събличам за каквото и да е било.От бикчето ми излизат ужасни гнойни пъпки.За лазери и такива неща немам пари.Кажете как е кола маската,много ли боли,после излизат ли обриви.Споделете по възможност момчета... [smilie8] [smilie8]

и коментарите: [smilie18] [smilie18] [smilie18]
.................................................................................................
Коментар направен на 15 Ноември 2008

Значи, първо - не се притеснявай чак толкова, за мъж е нормално да е малко по-космат...някой жени дори го предпочитат. Ако, все пак, ти влияят по такъв начин тези косми и ти самият не се чувстваш добре - най-добре и ефективно (и не толкова скъпо) с епилатор или с кола маска...или и с двете. Аз правя следното - махам си ги с епилатор (издържа ми околи 2 седмици, обаче аз съм жена и искам идеална гладкост - за теб не е нужно чак толкова старание) и веднъж на 2-3 месеца - ходя на кола маска. Не е толкова болезнено, още повече - ако козметичката е добра и го прави качествено - няма да имаш проблеми. Брат ми също е малко по-космат и ми използва епилатора и няма грижи :) Така че - споко, има решение, не се сдухвай заради такива неща ;)

.................................................................................................
Коментар направен на 6 Октомври 2008

Споко пич.Аз съм жена и това не би ми попречила - сигурно си доста потентен..с толкова тестостерон..?

Коментар направен на 6 Октомври 2008

Батенце, аз съм на 24, ама 100% съм по-космат от тебе. Тва с бръсненето го забрави - няма бик4ета, няма кравички, няма такива работи. Аз правя така - гърдите, краката и ръцете си ги подстригвам с машинка за подстригване. Преимуществата са няколко - не боли, не изглеждаш като гол охлюв (като гей) хептен без косми - то си е хубаво да имаш малко... А на гърба си правя кола маска - 10 лв. За около 1 месец ми държи по принцип, но напоследък даже и по-рядко си правя - 1 път на 2 месеца.

тва е от мен.

само гледай хуя да ти е добре остриган и под мишниците. тва е - ше се борим с космите - кво да се прави - обречени сме.

в крайна сметка не е толкова страшно и лошо....

споко ве пич, има жени дето се кефят на косми :). Иначе и аз съм космат е не е да не ми се вижда кожата де :Д. Но малко по космат от нормалното. Иначе и аз на твоите години ме беше срам :D. Ама да не ти пука. Аз на 20 си купих епилатор и си епилирах краката, гърдите и корема. Много боли особено на по чувствителните места, но трай бабо за хубост :). Боли първия пат и после ако се поддържаш (т.е. 1 пат месечно да се минаваш) няма страшно. Аз естествено не го правя само лятото като дойде :). Иначе за жените не се страхувай да се съблечеш, те мразят(не всички) косми под мишниците и хуя.

[smilie5] [smilie5]

Автор: мара   
Дата:   16-11-08 20:22

хаххаааааааааааааааааааааааа[smilie18] [smilie18] [smilie18] мене ми домъчня за косматата тема...па дявалите[smilie8]

Автор: SLR   
Дата:   16-11-08 20:36

" От 15 години живее с кръвно 200 на 120 и нищо и няма-зашото не е човек."[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Докторе, къде ги намираш тия диаманти[smile]

[beer] [beer] [beer]

Дата:   16-11-08 20:38

От позицията на космат ендокринолог освен бурен смях, друго не ми остава..
[beer] за косматото братство

Дата:   16-11-08 21:07

споко ве пич, има жени дето се кефят на косми :). Иначе и аз съм космат е не е да не ми се вижда кожата де :Д. Но малко по космат от нормалното. Иначе и аз на твоите години ме беше срам :D. Ама да не ти пука. Аз на 20 си купих епилатор и си епилирах краката, гърдите и корема. Много боли особено на по чувствителните места, но трай бабо за хубост :). Боли първия пат и после ако се поддържаш (т.е. 1 пат месечно да се минаваш) няма страшно. Аз естествено не го правя само лятото като дойде :). Иначе за жените не се страхувай да се съблечеш, те мразят(не всички) косми под мишниците и хуя.

[smilie5] [smilie5]

КвинтесенциЙ [smilie21]

Дата:   16-11-08 23:12

Мъка, мъкааааааа......[smilie2]
Няма лек за менееее МУХАХАХААХХАААХАХААААааааааааааааааааа

Както гласи една стара ФФ-поговорка:

"Ни моа поичииии"

(следва истеричен смях до сълзи)

ААААХахахахахаххахаа

Дата:   17-11-08 01:12

[smilie18] [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.