Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въоръжен грабеж на возило и застраховките
Автор: Demiss   
Дата:   15-11-08 14:30

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Въоръжен грабеж на возило и застраховките
Автор: НАСОО   
Дата:   15-11-08 14:44

чак така ли бе[smilie11]

Автор: likeduh   
Дата:   15-11-08 16:29

е бааааааааааааааа...вярно ли бе....
те страхуватрелите все ша замислят нящу....

апропо ..ша крадеш с пистолет ...ил ...пази боже

Автор: Demiss   
Дата:   15-11-08 16:31

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: tnt   
Дата:   15-11-08 16:31

[smilie8] [smilie8] [smilie8]

Автор: CTEHATA   
Дата:   15-11-08 16:42

Ако го няма изрично в полицата, значи не плащат.
Имам някакъв спомен, че в Армеец имах такава клауза, но трябва да се провери. При ДЗИ и Виктория със сигурност няма - полиците са от тази година.

Автор: Vinsent   
Дата:   15-11-08 18:18

Значи ако ти я отнемат насилствено това не се смята за кражба! [smilie2]

Бе, застраховател не губи! [smilie19]

Автор: Lalinda   
Дата:   15-11-08 19:46

Ако ти откраднат (нещо от) колата с ХИТРОСТ, застраховката също не важи.

През 2005 г. пътувахме из Испания и на един паркинг между Валенсия и Мурсия ни пробиха задната дясна гума без да подозираме... След като закусихме и потеглихме, гумата, разбира се, спадна и се спука, а ние спряхме да я сменяме. Около 5 минути след това пред нас спря доста луксозна бяла кола и от нея слезе едър мъжага, който много настояваше да ни помогне, да слагаме триъгълник, даваше ни съвети къде е най-близката колонка за пътна помощ и прочее, а по едно време си тръгна, докато ние сменяхме гумата. Още преди да сме приключили, при нас спря полицейска кола и ни попита дали имаме някакъв проблем. Казахме, че сме сменили гумата и след малко потегляме и полицият си тръгна. Като тръгнахме обаче, реших да проверя къде ми е чантата с фотоапарата (вътре бяха и паспортът и парите ми, очилата, самолетният ми билет, медицинската застраховка - само телефонът ми бе на друго място), се оказа, че я няма никаква... Върнахме се там, където бяхме спрели, но не ги открихме и едва тогава се усетихме, че са ни ограбили. Продължихме до първото отклонение от магистралата и излязохме в някакво село, за да сигнализираме на полицията, и като попитахме къде е полицейският участък, хората на пътя веднага ни попитаха дали са ни обрали. В полицейския участък пък веднага ни показаха една компютърна чанта, която същата патрулна кола, с която си общувахме, открила захвърлена на пътя - беше наша (но вътре нямаше компютър, само карти на Испания) и се обнадеждих, че са подхвърлили и моята. Да, ама не, не се откри и през следващите 20 дни, които трябваше да прекараме в Испания, та се наложи да си вадя пасаван за връщане, и да пътувам два пъти от Гранада, където бяхме отседнали, до Мадрид...
Та, като се прибрахме в Париж, тъй като колата имаше застраховка против кражба, подадохме молба за обезщетение, но след време ни отговориха, че сме били обрани чрез ХИТРОСТ (на френски RUSE) и застраховката не важала! Важала само при взлом! А може би пък трябваше да счупим стъклото на колата, така ли, та да инсценираме грабеж? Тогава изобщо не му мислят и обезщетяват явно... А какво ли би се случило, ако в тези чанти нямаше нищо ценно? Щяха да ни натупат и преджобят ли? Споделете опит.

Казват, че и у нас тези обири били класика, но ноухау-то било внесено от чужбина. Може би от Испания? Младежът, който ни обра, не приличаше много-много много на испанец - по-скоро на славянин, едър, рус, но говореше испански.

Автор: НАСОО   
Дата:   15-11-08 21:19

щото съм идиот знам че ключо не е ли у тебе си пълен идиот ко мислиш че некой ще ти плати нещо[beer]

Автор: autosvet   
Дата:   15-11-08 21:39

Грабежа по принцип е покрит риск. Устоновява си се със съответните документи от компетентните органи.
Вече рядко се случва нещо подобно дори и у нас.

Лалинда кражбата на лични документи и кражбата на целият автомобил са различни неща. Когато застраховаш автомобила не си застраховаш чантата в него.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.