Автор: Chitsujo
Дата: 13-10-08 08:09
Следят ме съседите това е сигурно. Лека му пръст на домоуправителя (почина лятото), ходеше и ме клепаше за всичко на всички. Веднъж не си скрих мнението за него и лично му го споделих, а после бяха едни родителски срещи, едни чудесии, снасяше ме и на полицията и т.н. КОй идва у нас, с кой говоря, с кой си разхождам кучето. Заровихме томахавката заедно с него в земята. Чудя се кой ли ще го наследи сега.
Веднъж тази година преди да се спомине домоуправителя с майка ми чистим долу пред блока, защото правихме ремонт и паднаха строителни отпадъци и той като взе да обикаля да търси едни съседи... Зяпа на кой му свети прозореца, на кой не.
И как така става винаги? Точно се прибера от работа и няма и 10 мин, тъкмо съм се съблякла гола, започва да ми се звъни на вратата, я за общи разходи, я за водомери...
Искам да живея в къща, но и с това имам горчив опит.
Като си отида в Луковит за някой друг ден и реша да си почивам в двора или да изляза с някой вече всички знаят, че и интерпретации правят. Бахси работата
Онзи ден съседката отишла да разправя на майка ми кой с какво бил облечен оня път, не знам кога си било. Ама хорааа, нямате ли си телевизори, че мен ще ме гледате. След нудисткия плаж на двора открихме, че съседът си е направил дупка в стената. Бай Брадър пасти да яде.
И какво значение има дали ще ни следят или не като де факто те си го правят постоянно дори без специални средства
|
|