Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 „Свобода, а не страх“ - някой ходи ли?!.
Автор: Amigo   
Дата:   12-10-08 21:50

И българите против следенето в Интернет
11 октомври 2008 / News.dir.bg

В София се проведе протестното шествие срещу събирането на данни от Интернет-потребителите под надслов „Свобода, а не страх“.
В шествието участваха около 150 души, които тръгнаха от Народното събрание по бул. „Цар Освободител“ и това временно блокира движението на автомобили.
Организаторът на протеста Богомил Шопов от организацията „Електронна граница“ заяви: “Днешният протест е срещу манията за шпиониране, която в последно време навлиза като начин на мислене в Европа и у нас“. „Ставаме свидетели на всякакви наредби, само и само да бъдат събирани наши данни. Предстоят серия от промени в т.нар. „Електронен пакет“ в Европейския съюз, който налага още ограничения. Едно от тях е директивата на Европейската комисия, според която всеки Интернет-потребител ще бъде задължен да използва програма, която да е част от личния му компютър за т.нар. незаконно съдържание“, каза още Шопов. Той добави, че предстои среща с еврокомисаря за защита правата на потребителите Меглена Кунева. С нея ще бъдат обсъдени защитата на личните данни и правата на интернет-потребителите.
Хиляди германци протестираха в центъра на Берлин срещу събирането на данни за телефонните разговори и масовото наблюдение в интернет. И в София, пред парламента, около 200 души се присъединиха към общоевропейската инициатива, наречена "Свобода, а не страх".

[smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: „Свобода, а не страх“ - някой ходи ли?!.
Автор: MartinEden   
Дата:   12-10-08 21:59

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: alsash   
Дата:   12-10-08 22:05

страх ма е

Автор: Lalinda   
Дата:   12-10-08 22:40

Хаха, ще ви следят и как гледате Биг брадър...
[ezik] [smilie7] [ezik]

Ако сте чисти, какво ви пречи, че някой ви следи? И за какво толкова говорите по телефина?
[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Като чувам какви разговори хората водят свободно по телефона из автобуси и прочее. Вчера чувем един зад мен: Само ти го знаеш това, да не вземеш да кажеш на родителите ми! Пък целият автобус го чу (спестявам ви какво беше, ноблес оближ).

Ние дори пердетата от прозорците махнахме... Следяха и ни през тях. Да не би вас да не ви следят, дори съседите ви? Мислите, че не знаят кога излизате и кога се връщате ли? Ми знаят, става ясно обаче, че всички знаят само когато ви оберат...
[smilie2]

Автор: KAISER.SOZE   
Дата:   12-10-08 22:44

Лалинда ти се возиш в автобус????[smilie8]
винаги съм си мислел , че имаш личен шофьор [smilie8]

Автор: mitaka   
Дата:   12-10-08 22:47

Аз нямам какво да крия![smilie7]

Дата:   12-10-08 22:50

KAISER.SOZE написа:

> Лалинда ти се возиш в автобус????[smilie8]
> винаги съм си мислел , че имаш личен шофьор [smilie8]

[smilie18] [smilie18] тя само за разнообразие - за да опознае живота на плебса [smilie25] [smilie25] [smilie5] [smilie5]

Автор: мара   
Дата:   13-10-08 07:57

нека ме слушат. инак може да останат с грешното впечтление, че са велики и изгаряме от любов по тях[ezik]

Re:
Автор: Chitsujo   
Дата:   13-10-08 08:09

Следят ме съседите това е сигурно. Лека му пръст на домоуправителя (почина лятото), ходеше и ме клепаше за всичко на всички. Веднъж не си скрих мнението за него и лично му го споделих, а после бяха едни родителски срещи, едни чудесии, снасяше ме и на полицията и т.н. КОй идва у нас, с кой говоря, с кой си разхождам кучето. Заровихме томахавката заедно с него в земята. Чудя се кой ли ще го наследи сега.

Веднъж тази година преди да се спомине домоуправителя с майка ми чистим долу пред блока, защото правихме ремонт и паднаха строителни отпадъци и той като взе да обикаля да търси едни съседи... Зяпа на кой му свети прозореца, на кой не.

И как така става винаги? Точно се прибера от работа и няма и 10 мин, тъкмо съм се съблякла гола, започва да ми се звъни на вратата, я за общи разходи, я за водомери...

[smilie9] [smilie9] [smilie9]

Искам да живея в къща, но и с това имам горчив опит.
Като си отида в Луковит за някой друг ден и реша да си почивам в двора или да изляза с някой вече всички знаят, че и интерпретации правят. Бахси работата [smilie23]

Онзи ден съседката отишла да разправя на майка ми кой с какво бил облечен оня път, не знам кога си било. Ама хорааа, нямате ли си телевизори, че мен ще ме гледате. След нудисткия плаж на двора открихме, че съседът си е направил дупка в стената. Бай Брадър пасти да яде.

И какво значение има дали ще ни следят или не като де факто те си го правят постоянно дори без специални средства [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   13-10-08 08:09

маро, и чипче скоро ще поискат да ти сложат [smilie3] [smilie8] [smilie8]

https://photo-forum.net/static/forum/2008-10/mpwy3785.JPG

Автор: matataupa   
Дата:   13-10-08 08:22

[smilie5]

Маниаци.
Изобщо не ме интересува ...вече[smilie7]

Обичам клюкарите, сплетниците и продукцията им. Толкова е адренализирана. Кипи от живот.

СТРАХ. Това е ключът, не се заблуждавайте. Другото е суета[smilie24]

[smilie7]

Автор: tnt   
Дата:   13-10-08 09:41

мдам...и махането на пердета смърди на страх от далеч... Страх от интерпретацията на това, което става зад спуснатите пердета [smilie23]

Автор: zahar4e   
Дата:   13-10-08 14:36

https://photo-forum.net/joro/emoticons/A70.gif

Мигу, внимавай - някой те наблюдава!

Дата:   13-10-08 14:37

пердетата не ми се връзват на СТАЙЛИНГА(въх ква хубава дума, а?)[smilie5]

Re:
Дата:   13-10-08 14:38

шот си фьешън, ма Марооо[smilie18]

Автор: zahar4e   
Дата:   13-10-08 14:39

ИМИДЖА ти е такъв, стайлингов![smilie5]

Автор: orlindraganov   
Дата:   13-10-08 14:40

Пердетата много се омирисват на цигари.

А само да разбера откъде ме следят ония гадове - ше снимам най-големи, най-косматия и най-немития задник и ше го тура на камерата.

Нихната мама...

Re:
Дата:   13-10-08 14:42

ТУРИ СИ ГО НА ДЖАМА. все някой ще го оцени [smilie5] (как тъ е пропуснала модата на епилацията?!)

Дата:   13-10-08 14:49

Един среден пръст на балкона ми се клати от порива на вятъра [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.