Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Не само унас проблемите се решават брутално - в Австрия май също
Автор: jivkojj   
Дата:   11-10-08 13:29

Йорг Хайдер загина в катастрофа

Лидерът на популисткия десен Съюз за бъдещето на Австрия имаше крайнодесни възгледи, оценявани нерядко като антисемитски и неонацистки

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1240733

Мда, ето как се реши отведнъж болния проблем на австрийците и то доста елегантно. Почнаха да се поучават от нас и големите [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Не само унас проблемите се решават брутално - в Австрия май също
Автор: Императорът.   
Дата:   11-10-08 13:32

Това само ще обедини честните хора...

Автор: Amigo   
Дата:   11-10-08 13:35

"популисткия"... "крайнодесни", "антисемитски", "неонацистки"... [cool] какво да коментираме повече [cool]

Автор: Chitsujo   
Дата:   11-10-08 13:47

Впечатленията ми от колегите ми австрийци, с които работих преди седмица са, че те си го харесват (поне конкретно тези). Единият от тях беше евреин, но по-голям расист от всички! Харесват си го този десния много. Когато ги разхождах в ПЛД и ходжата запя от минарето се втрещиха и ме питаха как така сме го допуснали. И те имат джамии, но не е разрешено да се пее от тях. Отблъснали са турците, но не са дупедавци като нас. А аз от "гордост" им съобщих, че видиш ли ние, защото сме твърде толерантни към всякакви религии и раси, сме ги оставили да си пеят.

Имат големи очаквания за промяна от десните в Австрия.

Re:
Дата:   11-10-08 13:51

Ивет - толерантността е нещо хубаво и смислено, но само когато е взаимна. Национализмът е тоже хубаво нещо, шовинизмът не е.
По едно време е имало джамия с пеещ мюезин дори и във Ватикана. Нямам нищо против ислямът, стига да не е проводник на фундаментализъм.

Автор: Lalinda   
Дата:   11-10-08 15:06

Живях известно време в Босна, също и в Косово, в католическата махала на един град, над един водопад, и ми харесваше мюезинът да пее по 5 пъти на ден. Би могъл да пее и 50 пъти, но самият Мохамед се пазарил с Аллах молитвите да са само 5 на ден.[smilie3]
В Мароко също ми харесваше.
Вика му се couleur locale.

Когато живеех пък в едно от предградията на Париж, Иси-ле-Мулино, в общежитието на един семинарий, който носеще името на Йоан Павел II, пък ми харесваше да чувам звъна на камбаната, чувах го и докато работех наблизо, в един институт на CNRS...

Чела съм обаче, че немците, купили къщи по гръцките острови, се оплаквали от звъна на камбаните...

Други пък немци, в Палма де Майорка, се жалвали, че нямало немска бира.
[smilie11]

Толерантност?
В Баня Лука за една нощ са разрушили 30 джамии, видях как от тях са останали само ГОЛЕМИ ПЛОЩАДИ... Всъщност, питах какво е имало на мястото на тези площади, така и научих...

То и тук много харесват Воленчо Сидеров. И той е бил фотограф, даже с фотографско/полиграфско образование, казват?
[shtrak]

И във Френско си харесват Льо Пен, но не всички...

Току виж съм повярвала, че австрийците масово са харесвали Хайдер, само защото...
[smilie10] [smilie18] [smilie10]

Из македонските пък планини съм говорила с местни, които казват, че махалите никога не са се месили...

Едно време в Рим е имало Пантеон, Императорът-е! Където всеки е могъл да се моли на своя си Бог.
Някои все още го помнят.

Единствено от мюсюлмани у нас съм чувала, че Бог е един. Ходеха на поклонение из места, свети за християните. От християни такива неща не съм чувала... Нито пък да ходят по места, свети за мюсюлманите, вярвайки, че БОГ Е ЕДИН.

В Мароко забраната джамиите да се посещават от християни е въведена от маршал Лиоте (генерал-губернатор или главен резидент на Франция там), християнин, и то за да не се смущават мюсюлманите по време на молитвите им... не е приумица на местните...

Автор: MartinEden   
Дата:   11-10-08 15:35

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   11-10-08 15:36

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: likeduh   
Дата:   11-10-08 16:06

хубаво име за ...ще бъда по-толерантен от теб...Мартин Идън...ако изобщо знаеш кой е...

непознавам особата ЛАЛИНДА И НЕ ЗАСТАВАМ В НЕЙНА ЗАЩИТА , но за каква толерантност говорите...старите моми казват били свободни да избират сред много мъже ...къв ти е на теб проблема със семейния и статус...

та какво за толерантността у нас въобще....

Дата:   11-10-08 16:22

Автор: likeduh   
Дата:   11-10-08 16:28

точно една префърцунена особа променя другаря Идън до неузнаваемост
другаря Лондон ми е първа специалност....

Автор: Marillion   
Дата:   11-10-08 18:38

чакаме мемед доган да загине в катастрофа...

деа и боклуците им.

една бомба в парламента и ... да ги нема сичките.

Автор: slivenski   
Дата:   11-10-08 18:59

Те Мосад много ги обичат такива антисемити... И ги загиват тъй или инак... некак... [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie21] [smilie21]

Дата:   11-10-08 19:02

"антисемити" [cool] добре измислени думички [cool] [smilie23]

Дата:   11-10-08 20:22

Австрия бе буквално тероризирана от "демократическият" ЕС заради този човек - явно е, че европейските граждани НЯМАТ ПРАВО на политически свободи...

Дата:   11-10-08 20:24

Императоре, политическите свободи са само блъф [cool] Свободата се взима, не се дава [cool] Медиите добре ги работят западняците, а в чии ръце са медиите е добре да знае човек [cool]

Дата:   11-10-08 20:40

Получава се така, че ако в нашата злочеста страна и въобще на този нещастен континент (и в америка май тоже), ако си бял, работещ, данъкоплатец и хетеросексуален, и обичаш родината си, ТИ СИ ЕДВА ЛИ НЕ ПРЕСТЪПНИК !!!

Цивилизацията ще са самоунищожи, поради някакъв криворазбран "хуманизъм".

Дата:   11-10-08 20:44

Императорът. написа:

>
> Цивилизацията ще са самоунищожи, поради някакъв криворазбран
> "хуманизъм".

именно! [cool]

Автор: samara   
Дата:   11-10-08 20:47

мосад са яки [smilie24] ...амиго, те също не ядат свинско [ezik] [smilie18] [beer]

Дата:   11-10-08 21:19

И, Лалиндова - аз толерантен към всеки, който е толерантен към мен - и към всяка религия. Дори уважавам ислямът повече от християнството - нормално за ницшеанец.

Автор: sunnyshot   
Дата:   11-10-08 21:35

може пък наистина сам да е катастрофирал, без чужда помощ... и такива неща стават, никой не е имунизиран. КенедиJr,например, се преби със самолет.

Дата:   11-10-08 21:40

sunnyshot написа:

> може пък наистина сам да е катастрофирал, без чужда помощ... и
> такива неща стават, никой не е имунизиран. КенедиJr,например,
> се преби със самолет.

или го пребиха със самолет?! [smilie3] [cool] запознат ли си с фактите около инцидента със самолета на Кенеди?! [cool]
а иначе може и сам да е катастрофирал Хайдер, всичко става [smilie8]

Публикацията е редактирана (11-10-08 21:41)

Автор: jivkojj   
Дата:   12-10-08 14:44

Дали Мосад, дали самите австрийци са го нагласили, но личното ми мнение е това да е случайна злополука е много малко вероятно.

Дата:   12-10-08 16:37

Дата:   12-10-08 21:37

В момента на инцидента в нощта срещу събота 58-годишния Хайдер е карал с двойно по-висока скорост спрямо максималната позволена на отсечката от междуградския път, предаде австрийската национална осведомителна агенция АПА, цитирана от ДПА и Асошиейтед прес.
Полицията, която разследва фаталния инцидент в Южна Австрия, обяви, че скоростомерът, намерен сред останките на седана Фолксваген, който е шофирал Хайдер, е показвал 142 км/ч. Служебната му кола е бил напълно изправна технически, съобщи държавният прокурор Готфрид Франц след изследване на останките.
Хайдер е излязъл от пътя след маневра по изпреварване и автомобилът му се е преобърнал няколко пъти. Въпреки че е бил с колан, той е починал веднага от тежките контузии. Ограничението на скоростта на отсечката от пътя, по които се движил Хайдер, е 70 км./ч., а само на 100 м. след мястото на инцидента максималната позволена скорост става 50 км./час.
[smilie8] [smilie8]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.