Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Говорите ли на компютрите си? (или как щайгата да изпълнява гласови команди)
Автор: ALBIREO   
Дата:   07-10-08 04:38

Вдигайте ръце - кой го прави? [smilie7]
Днес преоткрих тази функционалност на Windows Vista Ultimate и останах... очарован. [smilie7]
Работи, та дрънка. [smilie7]

Има ли други запалени да управляват компютрите си с глас?

Какви други програми могат да се ползват за Vista специално?

Иска ми се компютърът да ми отговаря. [smilie5]
Някакви идеи? [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Говорите ли на компютрите си? (или как щайгата да изпълнява гласови команди)
Дата:   07-10-08 04:40

Дори пуснах темата с гласова команда. [smilie18]
Много яко!
Е, написах я с калвиатурата, но навигацията стана с глас. [smilie7] shoulders

Re: Говорите ли на компютрите си? (или как щайгата да изпълнява гласови команди)
Автор: falcon   
Дата:   07-10-08 05:13

Аз му говоря като пийна повечко......но той не ще да ми отговори....все иска нещо да му натискам,а така и баба знае[smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (07-10-08 05:14)

Автор: alsash   
Дата:   07-10-08 08:41

не го учи много да говори ,че да не ти развали семейството......

Re:
Автор: Георги   
Дата:   07-10-08 08:50

това ставаше под уиндоус98 с едно програмче към creative live звуковата карта

мноооооого години назад

общо взето доскучава след първата седмица [smilie5]

Автор: Amigo   
Дата:   07-10-08 08:52

гледай да не прегракнеш [smilie5] [smilie5]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   07-10-08 09:17

Да не стане като в оня виц за коня с модерните команди. ;)

Автор: peterst   
Дата:   07-10-08 09:30

по-интересно е да си научиш word-а да ти разпознава гласа правилно и да ти изписва, каквото си издиктувал [smilie5]

но до сега не съм имал нерви да изкарам целия цикъл на обучение [smilie21]

Автор: tnt   
Дата:   07-10-08 09:58

да

Дата:   07-10-08 09:59

не

Автор: asahi   
Дата:   07-10-08 10:14

Спрях да му говоря отдавна.

Автор: Todd   
Дата:   07-10-08 11:22

Аз обикновенно ползвам само едно изречение когато му говоря..........- Мамицата ти и тъпата машина ,скапаняк !!!!

Доживяхме и със сандъци да си говорим заеби....

[smilie19]

Автор: navy   
Дата:   07-10-08 11:26

Всяко чудо за 3 дена [smile]

Автор: IvcheTo   
Дата:   07-10-08 11:26

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie18] [smilie18]

Дата:   07-10-08 11:32

Снощи и аз му говорих 'нежно'. Пусти SATA драйвери...

Автор: princess_Lia   
Дата:   07-10-08 11:41

Да, често [smilie7]

Автор: navy   
Дата:   07-10-08 11:43

Аз пък как да кажа... абеееееее ново ПС, ама нещо не ми харесва, като го шутдаунвам блокира, или като тръгне да зарежда и като стигне до логването се рестартира... баси, чудя се какво може да е...

Иначе като зареди и пусна яка игра примерно - КРИЗИС-а, играя час-два, няма проблем НИКАКЪВ !
После се сетих да сменя драйвера на видеото, аз съм с АТИ 4800 серия (зверска видеокарта!) и влязох в сайта и сложих последната версия... а не от ЦД-то като я купих. Хем карта на няколко месеца...
Малеее, като литна това ПС, а и буквичките на ТВ станаха по отчетливи, и няма проблем, а как лети кризиса майкоооу....

Всъщност няма по яка и богата на детайли игра [smilie7]
Сега съм си пуснал втория кризис, от гледната точка на другия пич... супер реалистични сцени, снегове, всяко едно храстче е обект баси... влизам в гора, на произволно място, и мога да си вземам от земята паднали съчки и т.н.

Кой луд е седнал да прави целия този моделиг... сигурно средата е интелигентна и сама си генерира милионите храстчета и клечици по земята... просто е страшно богато и всяко нещо може да го мръднеш, разрушиш, преместиш...
Дърво с дърво няма еднакво, храст със храст...

Още съм фпичътлен [smilie24]

Автор: Vinsent   
Дата:   07-10-08 11:44

Гот е устройствата да ти говорят![smile]
ДжиПиЕса например, като не престава да ме подсеща "Вие се движите с превишена скорост", много ме кефи! [smilie18] Един ме пита: Защо не си сложил женския глас на ДжиПиЕса а мъжки? Оговарям му: Защото забележките на мъжа звучат доброжелателно, а женския глас ми го казва назидателно! [smilie18] [smilie25] [smile]
[beer] [beer] [shtrak] [beer] [beer]

Дата:   07-10-08 14:08

Ае явно не знайте за какво говорите. Знаете ли к'во е яко като си напишеш глупостта, да кажеш "Show numbers" и след това като ти се появи номер на линка който искаш да кликнеш да кажеш "56" или колкото там е номерът и да ти се пусне съобщението. Без да пипаш смотаната мишка [smilie5]

Дата:   07-10-08 14:17

Аз ще го науча и кафе да прави, ама след време [smilie3]

Re:
Автор: Chitsujo   
Дата:   07-10-08 14:23

Преди му говорех повече, ама сега май вистата е за преинстал. Не съм я пипала от една година и хич не ме слуша! Но със сигурност като му кажа "Тъп компютър!" не започва да бачка по-бързо. [smilie18]

Дата:   07-10-08 14:24

И на мен шефа ми като каже, че съм тъп, не заработвам по-бързо. :Р

Re:
Автор: Chitsujo   
Дата:   07-10-08 14:25

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie24]

Дата:   07-10-08 14:29

Абе май не разбирате за какво точно говоря [smilie8]

Автор: endlessdark   
Дата:   07-10-08 14:31

Разбираме но не сме пробвали...дори ни е интересно...

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.