Автор: navy
Дата: 07-10-08 11:43
Аз пък как да кажа... абеееееее ново ПС, ама нещо не ми харесва, като го шутдаунвам блокира, или като тръгне да зарежда и като стигне до логването се рестартира... баси, чудя се какво може да е...
Иначе като зареди и пусна яка игра примерно - КРИЗИС-а, играя час-два, няма проблем НИКАКЪВ !
После се сетих да сменя драйвера на видеото, аз съм с АТИ 4800 серия (зверска видеокарта!) и влязох в сайта и сложих последната версия... а не от ЦД-то като я купих. Хем карта на няколко месеца...
Малеее, като литна това ПС, а и буквичките на ТВ станаха по отчетливи, и няма проблем, а как лети кризиса майкоооу....
Всъщност няма по яка и богата на детайли игра
Сега съм си пуснал втория кризис, от гледната точка на другия пич... супер реалистични сцени, снегове, всяко едно храстче е обект баси... влизам в гора, на произволно място, и мога да си вземам от земята паднали съчки и т.н.
Кой луд е седнал да прави целия този моделиг... сигурно средата е интелигентна и сама си генерира милионите храстчета и клечици по земята... просто е страшно богато и всяко нещо може да го мръднеш, разрушиш, преместиш...
Дърво с дърво няма еднакво, храст със храст...
Още съм фпичътлен
|
|