Автор: PeterPAN
Дата: 05-10-08 09:25
Гола вода са
Преди 2 седмици пътувах, по линията на влака София - Плевен покритие никакво, от време на време се появява и се губи, в Искърското дефиле разбираемо, но други хора абонати на други Оператори си говориха без грижа почти през цялото време. Най странното е че сигнала се появи чак в Плевен, много след като излязохме от Искърското дефиле
Не ми е мъка че не съм достъпен, но се налага
Много им бях насъбрал, ама се отказах.
Отидох в Ловеч, наложиме се да ползвам Интернет през 3Г за който твърдяха че имат покрите във всичи бивши окръжни градове, ДА АМА НЕ едвам успях да си свърша работата, през GPRS ремот декстопа едвам едвам крета, направо ме върнаха в първи клас
Тази нощ, пак в Ловеч ми се наложи да им ползвм услугите към 2:00 през ноща и о чудо, закачих се през 3Г. Сутринта ми се наложи да ползвам пак услугата и тя е недостъпна само GPRS
Та изводът ми какъве че имат оборудване за 3Г което са нахвърляли тук там ма нямат изобщо свързаност През деня когато мрежата е натоварем 3Г то изчезва
А все пак избрах тяхната услуга с 20лв. по скъпа от на другите компании заради уж по високата надежност, а какво се оказва, че когато ти се наложи да я ползваш я няма никаква 50лв. на месец на вятъра
Ще пробвам да си разваля договора през комисията за защита на потребителя, понеже договора с продължителност 1 година, и се подновява за още 1 година ако не го прекратиш 1 месец преди да изтече.
ТА НА УСЛУГАТА ИМ ВЪОБЩЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РЗЧИТА, кОГАТО ТРЯБВА ДА СИ СВЪРШИШ РАБОТА
|
|