Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Мита за покритието на МТЕЛ ;)
Автор: PeterPAN   
Дата:   05-10-08 09:25

Гола вода са[smilie23]

Преди 2 седмици пътувах, по линията на влака София - Плевен покритие никакво, от време на време се появява и се губи, в Искърското дефиле разбираемо, но други хора абонати на други Оператори си говориха без грижа почти през цялото време. Най странното е че сигнала се появи чак в Плевен, много след като излязохме от Искърското дефиле[smilie23]

Не ми е мъка че не съм достъпен, но се налага[smilie5]

Много им бях насъбрал, ама се отказах.

Отидох в Ловеч, наложиме се да ползвам Интернет през 3Г за който твърдяха че имат покрите във всичи бивши окръжни градове, ДА АМА НЕ[smilie23] едвам успях да си свърша работата, през GPRS ремот декстопа едвам едвам крета, направо ме върнаха в първи клас[smilie23]

Тази нощ, пак в Ловеч ми се наложи да им ползвм услугите към 2:00 през ноща и о чудо, закачих се през 3Г. Сутринта ми се наложи да ползвам пак услугата и тя е недостъпна само GPRS[smilie23]

Та изводът ми какъве че имат оборудване за 3Г което са нахвърляли тук там ма нямат изобщо свързаност[smilie23] През деня когато мрежата е натоварем 3Г то изчезва[smilie23]

А все пак избрах тяхната услуга с 20лв. по скъпа от на другите компании заради уж по високата надежност, а какво се оказва, че когато ти се наложи да я ползваш я няма никаква 50лв. на месец на вятъра[smilie23]

Ще пробвам да си разваля договора през комисията за защита на потребителя, понеже договора с продължителност 1 година, и се подновява за още 1 година ако не го прекратиш 1 месец преди да изтече.

ТА НА УСЛУГАТА ИМ ВЪОБЩЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РЗЧИТА, кОГАТО ТРЯБВА ДА СИ СВЪРШИШ РАБОТА[smilie23]

Отговори на това съобщение
 Re: Мита за покритието на МТЕЛ ;)
Автор: PeterPAN   
Дата:   05-10-08 09:27

Имате ли наблюдение за 3G интернета на Вивател и Глобул[beer]

Автор: Vinsent   
Дата:   05-10-08 09:37

Аз ползвам 3G интернета на Вивател. Става за работа. 36 лв за 2 ГБ трафик. Първите 3 месеца 18 лв.

Автор: nsirakov   
Дата:   05-10-08 10:09

от 1 година скъсах с М-тел... надписване на сметки, тарифиране на 60 секунди, лош обхват - не благодаря... никога вече м-тел...

абонат съм на вивател - имам покритие навсякъде, говоря с БТК безплатно, плащам 3 пъти по-малко за разговорите си...

м-тел - без мен

Автор: cade   
Дата:   05-10-08 10:42

кажете сега за мита че останалите оператори са по някакъв начин по-добри изобщо (read: дренки) [smilie8]

Автор: tutttifrutti   
Дата:   05-10-08 11:11

аз имам вивателка и глобулка.вивателката е към семейната група и в родата си говорим безплатно. Към БТК имам 100 минути май..На Беглика нямаше обхват. Иначе на доста места има.
За глобул нищо не мога да кажа. картата си я държа, за да ме търсят няколко човека с глобулски номера.

Автор: truly   
Дата:   05-10-08 12:03

3Г-то на другите оператори е още по-зле даже. Ако някъде покритието им е по-добро (мисля, че за момента Глобул са най-добре в това отношение), това не означава, че имат 3Г. Вивател особено ще трябва още доста да поработят върху въпроса (за 3Г покритие).

Автор: tan4o   
Дата:   05-10-08 12:06

Аз пък съм доволна от Мтел, що се отнася за обхвата.Бях и на Глобул преди години едно и също плащам!В къщи имаме един телефон на Вивател, е няма такъв обхват- от дъжд на вятър!

Автор: samara   
Дата:   05-10-08 12:26

...мтел си бяха добре допреди година, някаква игричка играят сега, гадна при това [smilie21]
...утрепаха се от тъпи съобщения, че някой те е търсил...а като погледнеш в същата минута на съобщението, тъпо [smilie8] ...все едно сме аборигени, че и покритието си е догоре [smilie23] [smilie18] [beer]

Автор: MartinEden   
Дата:   05-10-08 12:28

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: samara   
Дата:   05-10-08 12:32

...дреме ми на шишарката кво начисляват, щото ми е служебен, ама се дразнч, че точно когато аварийно най-много трябва, да ти казват... търсеният номер не може да бъде избран и веднага след това получаваш съобщение...е вече може [smilie23] [smilie18] [beer]

Автор: Славов   
Дата:   05-10-08 12:40

И аз си останах на М-тел, защото когато си взех първия телефон, други нямаше....[smile]

Пробвал съм и други мрежи, но си останах на Мтел, доволен съм....[smilie24]

Автор: bebop   
Дата:   05-10-08 12:52

Т-Мобиле май ще влизат в БГ. Били са купили Глобул.

Ако е така ще минавам на тях. Крайно време е някой да свали цените за нета и да подходи по-сериозно.

Автор: e-mil   
Дата:   05-10-08 13:38

Ми да дойдат. След като им откраднали данни за 17 милиона клиенти, тук поне няма да имат такива проблеми. Нашите вече са откраднати. [smilie5]

Автор: nodoubt   
Дата:   05-10-08 13:49

аз съм вътрешен във Вивател

предимство - истината е че са най-евтини разговорите [smilie24]

недостатък - за обслужване на клиенти свързване на 123 минимума е 20 мин до час [smilie8]

Автор: Tekumze   
Дата:   05-10-08 14:08

И аз съм доволен от Мтел, но и тук стана, като Канон-Никон .....

Автор: stormfx   
Дата:   05-10-08 14:52

Всичките не стават, ама няма как [smile] Ако е бизнес абонат е по-добре Мтел заради натрупаната клиентска маса. Основния мобилен трафик е към Мтел абонати и ако си с карта на Viva или Globul ще ти излезе по-скъпо. За сериозно 3G покритие на този етап няма смисъл да се говори.

Автор: НАСОО   
Дата:   05-10-08 14:55

аз съм с ем тел и плащам по 20-30лв на месец. Като станат повече ще почна да гледам цени, тарифи и да правя тънки сметки. Засега съм ОК

Автор: Stoychev   
Дата:   05-10-08 15:48

Така ще е като сте зависими от безжичните комуникации. [smilie23]

Автор: bvidenov   
Дата:   05-10-08 15:56

Абе и едните и другите са маскари. Мтел са много непиятна фирмичка, но ми дават най-добри цени, та си натискам парцалите. Миналата седмица правихме сравнение на цените(корпоративни) и за ок 3000лв сметка са 15% по ниско. Иначе да съм ги забравил, че съществуват. Сигнала на Цариградско им се губи. И Изобщо не ги интерсува.

Автор: asahi   
Дата:   05-10-08 20:15

3Г-то не е функция само на покритието, а и на свободен капацитет на клетката към момента. Никой никъде не гарантира 3Г връзката. Да не е луд?

Автор: random   
Дата:   05-10-08 21:02

Аз лично от време на време ползвам HSDPА-модем за връзка към интернет ....през Глобул. За сега имам наблщдения само от София но пък съм доволен. По отношение на 3Г покритието , ето как стоят нещата. Този тип мрежа използва чувствително по-висока честота, позволявайки много по-високо качество на услугата, НО това си има цена. Капацитета на базовите станции(нодеБ) варира спрямо натовареността, и в това число варира и покритието. За да се елиминара този проблем са необходими много повече базовистанции(нодеБ), а това не винаги е целесъобразно и оправдано.Като всяка друга фирма и операторите са бизнес организации а не фондации. Мрежата струва пари и е нормално тя да се изгражда първо там където е най-нужна и където ще има по-големи приходи. А и не съм 100% сигурен дали някой от операторите е поел ангажимент за процент покритие на територията на страна с 3г мрежа....в действителност темата е доста голяма ...станах скучен...айде [beer] като няма обхват , поне бира може би има:)

Автор: Славов   
Дата:   05-10-08 21:18

Мисля, че се отклоняваме от зададената тема, а тя е за покритието......

Разбирам ПитърПан за проблемите му, но аз мога да му кажа поне 15-20 места, където е обратно, и всички на Глобул или Вивател са ми искали телефона да се обадят.....

И съпругата ми го изпита миналата зима, когато закъсаха с автобус в преспите и само чрез Мтел се обадиха и дойде една пожарна кола да ги издърпа....

Върнете се на темата.....[beer]

Автор: miton   
Дата:   06-10-08 02:29

имайте впредвид че всички мрежи покриват не повече от 60-70% от територията на страната, основно около по големите населени места и около по главните пътища, останалото е реклама....

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: flipshot   
Дата:   06-10-08 02:54

Не знам за сметките, но покритието.. на 14 етаж съм в близост до цариградско и в повечето случаи не мога да проведа един нормален разговор без да прекъсва ..

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.