Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 1 трилион и 200 милиарда долара
Автор: valjo   
Дата:   30-09-08 19:06

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: 1 трилион и 200 милиарда долара
Автор: pmartinov   
Дата:   30-09-08 19:11

АааМиИиНннь ...

Автор: valjo   
Дата:   30-09-08 19:13

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: MapTuH   
Дата:   30-09-08 19:27

Не е смешно, приятели [smile]

Автор: asahi   
Дата:   30-09-08 19:29

Обаче грозздената реколта е мноо добра!

Автор: Marillion   
Дата:   30-09-08 19:36

Цитирай:

Автор: asahi
Дата: 30-09-08 19:29

Обаче грозздената реколта е мноо добра!

Мдам... много висока захарност. [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: asahi   
Дата:   30-09-08 19:40

И цената ниска. Пеесе стинки мерлото и дава 21 градуса.

Автор: mladenov   
Дата:   30-09-08 19:41

Едно положително нещо от цялата ситуация...Америка ще стане страхотно място за пазаруване с този слаб долар[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Приемам поръчки[beer] [beer] [beer] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   30-09-08 19:45

mladenov

Нещо умните хора сглупиха в неподходящ момент...

Дата:   30-09-08 19:55

pmartinov
Де ги тези умни хора[smilie10]

Дата:   30-09-08 19:57

Там в конгреса ...

Автор: sentinel   
Дата:   30-09-08 19:59

pmartinov, ili ne [smile]

Дата:   30-09-08 20:11

Не е проблемът във тези тъпаци в Конгреса.Те са толкова далече от проблемите на обикновените хора ,колкото са депутатите от Българският парламент.Все пак,добре,че не приеха този тъп проект за спасяване,защото всички щяхме да го отнесем(аз живея в САЩ).Нали това беше основният принцип на Капитализма:"Ако не си добър,отпадаш и на твое място идва друг,ако направиш грешка -плащаш за нея" Какво е това:"Дайте да дадем едни 700 милярда и да спасим некои хора дето не са знаели кога да спрат да грабят" .Нека фалират всички банки които са имали глупоста да отпускат заеми за къщи на хора дето и цигари нямат пари да си купят.Нека стане по-зле и от Великата Депресия от 30-те,защото американците приемат многонеща за полагащи им се,без да осъзнават ,че е по-нормално да имаш това което можеш да си позволиш,а не това което ти се иска[beer]

Автор: athom   
Дата:   30-09-08 20:16

То беше крайно време да разберат, че да лежиш и да зяпаш NFL с Budd в ръка и да мааш пица без нищо да праиш е леко нелогично.

За справедливост дори не искам да отварям дума.
При наличието на мизериите по Африка, Азия...

Автор: IvoZafirov   
Дата:   30-09-08 20:16

Младенов, ето един човек, който живее в Америка и го вижда това. Евала за реалната преценка. [beer] [beer] [beer] [beer]

Когато някой от България се опита да го каже това за американците наши, поамериканчени, сънародници започват да бълват огън и жупел как ние сме били прости американофоби. Аз не съм американофоб. Аз съм просто реалист и чуствам, че американския начин на живот няма да ги отведе много далеч самите американци.
Балона се пълни донякъде - после се пука

Наздраве[beer]

Автор: djogata   
Дата:   30-09-08 20:21

Athom, точно пък американците да кажеш, че нищо не правят - те са най-работещата нация извън Източна Азия като часове работа седмично, пък и като ефективност са МНОГО пред нас ...

Дата:   30-09-08 20:29

Не е въпроса колко работят. Има такива които работят има и такива които лежат и зяпат ТВ по цял ден.

Проблема е в несъответствието между това колко изработват и това колко харчи икономиката им.
Не може да се дават трилиони за военна индустрия, милиарди за колайдери, милиарди за Бритнита, милиарди за кво ли не още.

Ако японците харчеха със американския замах, при тяхната работоспособност и ефективност трябваше да живеят на Марс и да ходят до кенефа със звездолети движещи се със втечнено злато за гориво.

Автор: boreto   
Дата:   30-09-08 20:46

Абе много работят, но малко неща правят. Обслужват се един друг. А трябва да се произвежда.

Все пак няма какво да ги мисля. Имат интензивно селско стопанство. Масово ядат боклуци, но има предостатъчно. Дървени къщи, няма да останат без покрив. Е, бъдещите пенсионери ще трябва да свикнат с малко по-нисък стандарт. Не е чак пък трагедия. Нищо страшно не е станало. Животът си върви.

Айде [beer] !

Дата:   30-09-08 20:52

IvoZafirov
Мерси за разбирането.Аз също съм реалист и се дразня когато някой който живее тук се втурне сляпо за защитава начина на живот тук,без реално да осъзнава за какво става дума.Но такива хора има и в България.
Всекидневно съм свидетел на това как хора едвам свързващи двата края купува неща и харчат пари за вещи които реално,не би имало как да си позволят.Например нашата асистентка е затънала в дългове към кредитни карти,но живее във къща за $380000 и кара"Лексус".Обаче тя е родена и израстнала тук,в страната на кредитните карти,вълшебните пластмасови картончета които ти позволяват да осъществиш мечтата си да иамш нещо,колкото и нереална да е тя.Е после ще трябва да си плащаш,ама ако пак не можеш,какво толкова.Просто обявяваш банкрут и това е.Започваш наново...Затова тази система се сгромоляса,както и заради милиардите долари харчени всеки месец заради една глупава война.Била се подобрила сигурноста...Глупости
В началото на годината летяхме до Япония,като минахме през две американски летища.След първото,по случайност открих в джоба на раницата която носех в самолета една гилза от патрон за карабина която един приятел даде на синът ми и той я прибрал в тази раница.Изхвърлих я преди да се качим на вторият самолет.Какво беше учудването ми когато си разопаковахме багажа в Токио и в дамската чанта на жена ми(чантата беше с нас в самолета),в чантичката за гримове ,намерих един бокс кътър с 5 сантиметрово острие.Нали с такива ножове казват ,че били отвлечени самолетите на 11Септември 2001!!!Как не го видя охраната на две летища!!!! Мисълта ми е ,че Америка трябва да стигне до дъното,да започне от нула,за да стане нацията която е била преди 20-ина години.Лошото е ,че ще завлече и много други държави надолу.

Дата:   30-09-08 20:56

Сичките гъзолизци ше лижем усраното.

Дата:   30-09-08 20:58

boreto
Много си далече от истината.Само вчера страната загуби 1 трилион долара,от краха на Уолстрийт.Повечето пенсионери са влагали парите си в "401К' планове който използват тези пари да играят на борсата.Познай какво стана с тези пари вчера!!! И стига с тези тъпи забележки за дървените къщи.Да има такива както има къщи построени с тухли и камъни.Моята къща е 25 годишна и е направена от циментови блокове.И в България има къщи от тухли,както и панелки.

Дата:   30-09-08 20:59

mladenov

Като гледам доминото на там отиват нещата .

Дата:   30-09-08 21:03

pmartinov
Нещата отиват на "Изуй гащи" от много отдавна,ама няма кой да вижда.Масите се държат задоволени доколкото може ,за да не мислят много,защото като ти е пълен корема ,макар и с боклуци ,не мислиш много какво става там"горе".
Аз съм минал през една такава криза в България преди години и знам какво да правя.Да му мислят родените и израстнали тук[beer]

Автор: djogata   
Дата:   30-09-08 21:06

Чшш, не говорете така, че имаме много клиенти хАмериканци, ако фалират, може да ми намалят заплатата [smilie7] [smilie7]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   30-09-08 21:07

Младенов, моята вила в БГ е сглобяема [smilie3]

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.