Автор: mladenov
Дата: 30-09-08 20:52
IvoZafirov
Мерси за разбирането.Аз също съм реалист и се дразня когато някой който живее тук се втурне сляпо за защитава начина на живот тук,без реално да осъзнава за какво става дума.Но такива хора има и в България.
Всекидневно съм свидетел на това как хора едвам свързващи двата края купува неща и харчат пари за вещи които реално,не би имало как да си позволят.Например нашата асистентка е затънала в дългове към кредитни карти,но живее във къща за $380000 и кара"Лексус".Обаче тя е родена и израстнала тук,в страната на кредитните карти,вълшебните пластмасови картончета които ти позволяват да осъществиш мечтата си да иамш нещо,колкото и нереална да е тя.Е после ще трябва да си плащаш,ама ако пак не можеш,какво толкова.Просто обявяваш банкрут и това е.Започваш наново...Затова тази система се сгромоляса,както и заради милиардите долари харчени всеки месец заради една глупава война.Била се подобрила сигурноста...Глупости
В началото на годината летяхме до Япония,като минахме през две американски летища.След първото,по случайност открих в джоба на раницата която носех в самолета една гилза от патрон за карабина която един приятел даде на синът ми и той я прибрал в тази раница.Изхвърлих я преди да се качим на вторият самолет.Какво беше учудването ми когато си разопаковахме багажа в Токио и в дамската чанта на жена ми(чантата беше с нас в самолета),в чантичката за гримове ,намерих един бокс кътър с 5 сантиметрово острие.Нали с такива ножове казват ,че били отвлечени самолетите на 11Септември 2001!!!Как не го видя охраната на две летища!!!! Мисълта ми е ,че Америка трябва да стигне до дъното,да започне от нула,за да стане нацията която е била преди 20-ина години.Лошото е ,че ще завлече и много други държави надолу.
|
|