Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 продава Nikon F6
Автор: ne   
Дата:   17-01-10 09:50

Здравейте,
имам тяло Ф6, и мисля да го продавам.
Ако имате интерес, пишете на ЛС.
Тялото се намира в София, в идеално състояние, снимани са 20 филма. Може да се пробва.
Хубав ден.

Отговори на това съобщение
 Re: продава Nikon F6
Автор: prostudio   
Дата:   17-01-10 11:36

[smilie24]

Автор: apollo   
Дата:   17-01-10 12:16

[smilie24]

Автор: 35mm   
Дата:   17-01-10 14:38

Какви пари му търсиш?
С батериен грип ли е? Има ли някакво аксесоари към него освен стандартните? Година на покупка, остатъчна гаранция?

Автор: pifakiz   
Дата:   19-01-10 08:40

Еххххх, това е едно бижу.

Още ме е яд, че продадох моя F6.

Според мен това е възможно най-доброто СЛР тяло.Снимал съм и с EOS 1V, но няма база за сравнение с F6.Поне на мен F6 ми допада повече, много повече.

Успех на колегата с продажбата.[smilie24]

Автор: fotorafi   
Дата:   19-01-10 09:10

Можете ли да ми кажете предимствата на Ф6 от Ф5, моля.

Автор: джъмбо   
Дата:   19-01-10 09:27

по-компактно тяло
по-лек
11 АФ зони светещи (както на Д2) срещу 5 АФ зони които даже не светят
съответно по-нов и бърз фокус
иТТЛ срещу ТТЛ което от своя страна значи използване на ЦЛС с никон светквици

с една дума супер наточен Ф100 [smilie24]
[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: divpetel   
Дата:   20-01-10 00:21

ф6 има по-лошо съотношение цена/качесто от ф100. щото гони хиляда лева :)

Дата:   20-01-10 08:44

съотношението цена качество не го мисли... щото Ф6 е едноцифрена серия... там компромис няма

Автор: pifakiz   
Дата:   20-01-10 08:52

divpetel - Абе бих казал, че Nikon F6 от доста време държи границата от 1000-1200$+ за втора ръка тяло, ти викаш, че гонел 1000лв.[smilie18]

Пример 1 , и пример 2.

Забележи, че търговете още не са свършили, а всички знаем кога се наддава най-много в ибей - в последните секунди.[smile]

F6 си държи цена.Въпроса е да попаднеш на подходящия купувач, който знае какво купува.[smilie24]

Когато се опитах да продам моя F6 тук в базара, както прави и колегата продавач, имах меко казано куп от несериозни предложения.
Предполагам, че и той сега ги има същите.[smilie18]
Даже един колега ми предложи 300лв.Толкова давал защото апарата бил стар модел, пък и на лента снимал, което било разправия за него, пък един Д40 бил по-добър, че и дигитален.....[smilie18] [smilie18] [smilie18]

След толкова "изцепки" бях решил да не се занимавам с базара тук, защото си беше ясно какъв ще е резултата, и щях да го пускам в ибей.Обаче в този момент се намери купувач, който много добре знаеше какво купува и ми предложи добра цена.

Само да кажа, че с парите от F6 си купих страшно запазен Canon 1Ds.Това може да говори за какви пари съм го продал.

Поздрави[beer]

П.п.Забравих да спомена, че моя F6 беше в перфектно състояние, имаше и оригинален грип.

Публикацията е редактирана (20-01-10 08:53)

Дата:   20-01-10 10:04

Апаратът се продава със стандартната окомплектовка.
Няма грип.

Автор: uri64   
Дата:   20-01-10 10:23

хе, петельт винаги пуска грьмотевични постове...трябва да се сьбират и да се четат вечер край лагерния огьн....
[smilie18]

Дата:   22-01-10 07:42

Цена 1899 лв.
Може да се издаде и данъчна фактура.

Дата:   23-01-10 01:44

пример1 и пример2 - това е друг пазар с други купувачи и още по-други заплати. щото едно е да работиш за бил гейтс, а съсем друго е в 6-то районно например. оттам и разликите в преценката. за мен d40 е по-полезен от f6.

Автор: djfroggy   
Дата:   23-01-10 11:04

Юли,ти като почитател на качествената аналогова техника не би трябвало дори да си помисляш а сравниш Ф6 с Д40.Лично аз съм сравнявал Д700 с Ф5 и определено Ф5 беше в пъти по-добър.Не искам да си представя какво е Ф6.Само съжалявам че няма тези пари........Но апаратът е чудесен.

Автор: explorer   
Дата:   23-01-10 11:35

В България пазара може да е "с други купувачи и други заплати", ама като отидеш в магазина фотоапаратите струват повече отколкото в Америката. Пък и хляба и сиренето също, да им се не види...
[beer]

Автор: Kirec   
Дата:   24-01-10 11:09

За 200лв имам аз едно грипче... ако има мераклии.

Дата:   24-01-10 19:03

аз днес си купих апаратче от същия тип - автофокусно, с автоматично мерене, автоматичен транспорт на филма и т.н. черно, с як дизайн и доста запазено, в оригиналната си кутия с книжките и диплянките.

платих за него точно 40 лева! хайде сега убеждавайте ме колко извънземен е никон ф6. нали знаете че скъпия апарат няма да ви направи автоматично добри фотографи :)

апарата трябва да е евтин, та като паднете с него и стане на винтчета да не ви е яд че сте загубили 2000 лева. а това за техническото съвършенство на един или друг модел са пълни глупости, измислени за да се взимат по-лесно парите на богаташите.

помня навремето румбата георгиев как снимаше с бокс-камери. и чудни снимки ставаха, щото беше майстор, ненадминат ...

[beer]

Дата:   24-01-10 20:43

с две думи яж долнокачествена храна... зер все ще я изсе****ш

Автор: da.fo   
Дата:   24-01-10 23:20

Е хубу де, тоз апарат струва ли 1/2 от 3ката на джъмбо
(Nikon D3body - 20 000 кадъра - 4499 лв - с 2 капачки една пластмасова и една тип Nikon AF NIKKOR 50 mm 1:1,8D + 4гб и 8 гб екстрийм 3 по 3 броя (тоест 6) + кутийка за картите + Lowepro Toploader 70 AW и дистанционен спусък никон МС 20 и ТТЛ кабел модел 18)
, че и други нещица а и грип а тук няма [smilie11] а и кадрите могат да му се видят на 3ката. Не , че разбирам много а просто питам [smilie11]

Дата:   28-01-10 16:14

[smile]

Дата:   06-02-10 00:07

[smile]

Автор: sstoyanov   
Дата:   06-02-10 11:59

джъмбо: никой не говори за долнокачествена храна. става дума, че за нормлана храна, която може да си купиш от всеки хранителен магазин.

средностатстическите хора могат да постигнат мн. добри резултати със по-малка сума пари, без да ядат хайвер и луксозен шоколад.

Дата:   06-02-10 17:06

никой не е казал че това е камера за средностатистици....

това е професионална камера от висок клас

и аз се чудя защо една лайка М6 струва по 4к лева при това секънд хенд при положение че екстрите и са никакви пред Ф6..... ама струва толкова и се продава и в момента по ибей за ценителите

за средностатистици - беса...
за останалите зорки....

и всички са доволни

Дата:   16-02-10 08:29

нова цена 1699 лв
[smile]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР