Автор: pifakiz
Дата: 20-01-10 08:52
divpetel - Абе бих казал, че Nikon F6 от доста време държи границата от 1000-1200$+ за втора ръка тяло, ти викаш, че гонел 1000лв.
Пример 1 , и пример 2.
Забележи, че търговете още не са свършили, а всички знаем кога се наддава най-много в ибей - в последните секунди.
F6 си държи цена.Въпроса е да попаднеш на подходящия купувач, който знае какво купува.
Когато се опитах да продам моя F6 тук в базара, както прави и колегата продавач, имах меко казано куп от несериозни предложения.
Предполагам, че и той сега ги има същите.
Даже един колега ми предложи 300лв.Толкова давал защото апарата бил стар модел, пък и на лента снимал, което било разправия за него, пък един Д40 бил по-добър, че и дигитален.....
След толкова "изцепки" бях решил да не се занимавам с базара тук, защото си беше ясно какъв ще е резултата, и щях да го пускам в ибей.Обаче в този момент се намери купувач, който много добре знаеше какво купува и ми предложи добра цена.
Само да кажа, че с парите от F6 си купих страшно запазен Canon 1Ds.Това може да говори за какви пари съм го продал.
Поздрави![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
П.п.Забравих да спомена, че моя F6 беше в перфектно състояние, имаше и оригинален грип.
Публикацията е редактирана (20-01-10 08:53)
|
|