Автор: Блясък
Дата: 17-01-07 00:46
Офертата ми е : камера М9000 в добро състояние, оригинален куфар, оригинален 2 ампера акумулатор в добро състояние, оригинално зарядно. Ръкоделна лампа 20 вата, както и външен акумулатор 7 ампера, който захранва както камерата така и лампата. Кожена чантичка с ремък за рамо за акумулатора. Зарядно регулируемо за големия акумулатор. На камерата съм монтирал жак за свързване на външния акумулатор, както и жак за включване на лампичката. Лампата има синьо-зелен филтър, покачващ температурата на светене до около 4000-4500 келвина.
Състояние на камерата - има една драскотина, която не се вижда много, и не се отразява на работата. Челната леща има една точица издраскано покритие, което не влиза в кадъра - намира се долу по средата на лещата и практически няма как да се види на записа.
Състояние на главата - много добро. Въпреки че барабара има замъглена повърхност, самите главички са перфектни! Камерата известно време е била на платнохода Калиакра, затова малко прахоляк е замъглил барабана. Със добра касета цифровия звук от HiFi пътечката се записва на нива до +1 db , което означава че главата е ОК. Никакви черти, снежинки или спадове в картината. Със SVHS касета прави супер детайл! Главата наистина е запазена.
Цена на тази цялата щуротия - 500 лева (за по-малко не мисе дава, щото и сега ми върши работа, ако нещо се чупи miniDV-то). Ако интерес, обади се, ще се разберем нещичко
Успех !
|
|