Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Тарся видеокамера Panasonic M9000
Автор: kendy   
Дата:   14-01-07 23:06

Тарся видеокамера Panasonic M9000 в идеално састояние

Отговори на това съобщение
 Re: Тарся видеокамера Panasonic M9000
Автор: gangelov   
Дата:   15-01-07 13:28

продавам 3000 с куфар и лампа

Дата:   15-01-07 13:58

здравеи gangelov кажи ми камерата в какво састояние е и колко е снимано с нея за колко пари даи тел. за враска

Автор: Блясък   
Дата:   16-01-07 00:35

Муш и аз една оферта за М9000.... (052)615714 Данаил

редакция: В идеално състояние няма как да намериш... сички са на по поне 1000-2000 часа. Ама те държат и по много повече. И дърва се цепи с тях. Сегашните са хилавки пишлемета...

Публикацията е редактирана (16-01-07 00:40)

Дата:   16-01-07 20:50

Хубаво сагласен сам с вас но даите някоя оферта

Дата:   17-01-07 00:46

Офертата ми е : камера М9000 в добро състояние, оригинален куфар, оригинален 2 ампера акумулатор в добро състояние, оригинално зарядно. Ръкоделна лампа 20 вата, както и външен акумулатор 7 ампера, който захранва както камерата така и лампата. Кожена чантичка с ремък за рамо за акумулатора. Зарядно регулируемо за големия акумулатор. На камерата съм монтирал жак за свързване на външния акумулатор, както и жак за включване на лампичката. Лампата има синьо-зелен филтър, покачващ температурата на светене до около 4000-4500 келвина.

Състояние на камерата - има една драскотина, която не се вижда много, и не се отразява на работата. Челната леща има една точица издраскано покритие, което не влиза в кадъра - намира се долу по средата на лещата и практически няма как да се види на записа.
Състояние на главата - много добро. Въпреки че барабара има замъглена повърхност, самите главички са перфектни! Камерата известно време е била на платнохода Калиакра, затова малко прахоляк е замъглил барабана. Със добра касета цифровия звук от HiFi пътечката се записва на нива до +1 db , което означава че главата е ОК. Никакви черти, снежинки или спадове в картината. Със SVHS касета прави супер детайл! Главата наистина е запазена.

Цена на тази цялата щуротия - 500 лева (за по-малко не мисе дава, щото и сега ми върши работа, ако нещо се чупи miniDV-то). Ако интерес, обади се, ще се разберем нещичко

Успех !

Дата:   20-01-07 17:15

Офертата ти не е лоша но си много далече от мен аз сам от МОнтана как да я видя

Дата:   21-01-07 11:58

(сега се върнах във Варна) Да, далече е. Всъщност колко ли е горивото напред/назад? Може и да си заслужава една екскурзия, ако си на мерак. Ела някоя събота/неделя, хем [beer] хем разходка п морето, хем камера, аз ще направя малко отстъпчица и ето-отвсякъде добре [smilie5] . Успех!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР