Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Contax (продаден), Зенит-C 25 лв. и ФЕД-2 35 лв.
Автор: denyo   
Дата:   14-08-09 14:53

На познат на колежката са. Апаратчетата могат да се видят във Варна. Вече втора седмица не мога да намеря време да ги огледам, така че приемете, че са с дефекти но какви и поправими ли са не знам. Направих им набързо малко снимки които могат да се свалят от някой от линковете тук:
mirror1
mirror2
mirror3
mirror4
mirror5
mirror6
mirror7

Отговори на това съобщение
 Re: Contax, Зенит-C и ФЕД-2
Автор: fotocolor   
Дата:   14-08-09 15:29

искам телефон и цени

Автор: zed   
Дата:   14-08-09 15:43

Искам Contax-a. Дайте цена.

Дата:   14-08-09 15:58

Колежката която ги продава се връща в понеделник.
Цени:
Contax - 75
Зенит-C - 35
ФЕД-2 - 45
Телеметрите и на двата работят, затвора само на ФЕД-а, на другите или не работят или аз не знам как да ги подкарам.

Дата:   14-08-09 16:03

ЛС

Re:
Дата:   14-08-09 16:23

1-ви:)-Искам Contax-a.

Re:
Дата:   14-08-09 16:28

Уважаеми съфорумци. 3-ма човека искате да вземете Contax-а, с идеята да си го поправите. Вероятно ще ме порицаете, но нека всеки заинтересуван напише тук колко би дал за този вероятно неработещ Contax. Начална цена 75 лева, стъпка 5 лева. Пропуснах: край 17:00 днес.

Публикацията е редактирана (14-08-09 16:38)

Re: Търг за Контакс
Автор: finlip   
Дата:   14-08-09 16:48

85лв

Re:
Дата:   14-08-09 17:03

+5

Re:
Дата:   14-08-09 17:06

Аз съм изумен!!! По-некоректна обява не се беше появявала от доста време. На мене ми беше казано да изчакам малко до телефона, тъй като човека имаше някакви клиенти и щял да ми се обади след малко. Чакайки влизам в БАЗАР и виждам че вече има търг, който дори е свършил. Когато се обадих бях първият обадил се ицената още не беше съвсем ясна. И какво стана сега, аз който се обадих първи на продавача съм най-прецакан. [smilie11]

А сега си е изключил и телефона....лелееее...СМЕХ,СМЕХ..[cool] undefined

Публикацията е редактирана (14-08-09 17:14)

Re:
Дата:   14-08-09 17:33

Да, обявата е некоректна. Нямам опит в тази област. Ако може да служи за успокоение на останалите, апаратчето след малко ще отпътува към първия който го поиска - fotocolor. Ако някой се чувства ощетен, може да го търси при него. Приятен уикенд на всички.

Re:
Дата:   14-08-09 17:54

Зед, не се ядосвай, днес е петък, а и аз бях изключен от сайта за времето от 16 50 до 17 30, но бях сигурен че ще има приключения с това апаратче. То си струваше от всякъде не по- малко от 300$.
Честито на купувача и най- вече на продавача.

Re:
Дата:   14-08-09 17:56

Сега погледнах независимо от всичко аз печеля търга защото моята оферта е последна а тази на фотоколор е във 17 03 часа.
Интересно как продавача определи печелившия.

Re:
Дата:   14-08-09 19:37

Хич вече не ми е интересно. [smilie7] [beer]

Re:
Автор: Паралакс   
Дата:   14-08-09 19:38

Страшна простотия! Такива не трябва да се допускат в базара.
Независимо колко струва, ти си определил цена и след като някой го купува - край. Ако не знаеш колко обявяваш търг от самото начало и спазваш условията, които ти сам си определил!
Няма такива - " искам толкова, не сега ще е търг до 17.00, а не , печелиго който е дал най-много....отвратен съм! Както виждате, аз нито съм участвал в тази простотия, нито съм ощетен, просто ми писна ! Преди време се получиха подобни изцепки с един Контакс G2, който бил уж на някой си, пък го продаваше някаква мома и не знаеше колко да поиска и т. н.

Re:
Дата:   14-08-09 20:33

Уважаеми професионалисти. Аз не съм професионалист, така че съжалявам за некоректната обява. Имах желание да съм коректен имам, но време да проуча нещата нямах. Това разбира се не ме извинява, прощавайте всички които проявихте интерес за краткото време на обявата:

HAZE
video4545
ZED
bamboor
finlip

fotocolor също доста му изтъних нервите без да искам. Искрено съжалявам, и се извинявам и на хората които по-късно ще видят темата. В тази одисея, всеки е прав за себе си, изпратих го на fotocolor понеже беше първия който във 14.08.2009 15:36 форумско време каза "Искам Контакса,моля за цена и телефон" така че счетох за коректно (до колкото може да се говори за коректност в случая) апарата да отиде при него. Изнесеното в постига на ZED по-горе не отговаря на истината, за което, ако някой го гони чак толкова параноята, предполагам могат да се намерят доказателства. Нито съм си изключвал телефона, нито ZED е бил първия който ми се обади. Единствено, нямах възможност да отговоря на всички позвънявания. Всичко се случи много бързо, телефона ми не спираше да звъни, аз нямам нужния опит като продавач и в същото време съм на работа където трябва да обслужвам клиентите а не да си говоря с часове по телефона. Аз за разлика от ZED, ще запазя за себе си последния ни разговор с него, където ми наговори едни много интересни неща. Предполагам, много са го лъгали и е човешко във всеки нов човек да вижда потенциален мошеник. В реда на нещата си е. Ако някой ден отново ми попадне нещо за продаване, сигурно доста ще се замисля дали да пускам тема за него. Вероятно ще го изхвърля, нямам нужда от повече негативна енергия, днес си събрах достатъчно. Може би наистина регистрацията във форума не бива да е свободна, а след някакъв изпит. Така хора като мен няма да дразнят професионалистите с некомпетентността си. Който може, нека ми прости. Оставам с добри чувства към всички.

Re:
Автор: apollo   
Дата:   14-08-09 20:36

Аз ще кажа че мразя прекупвачите... когато прекупвач започне да се прави на неоправдан вече ми се гади...

... вземи нещо и снимай с него по-дълго и като решиш че искаш разнообразие го продай на човек дето ще го оцени подобаващо[smilie24]

Re:
Дата:   14-08-09 21:15

Извинение....МНОГО ДОБРЕ!!! Съгласен съм че трябва да се извиниш. Прави ти чест.
Но да ме намесваш в стремежа ти за оправдание изобщо не ти прави чест /което ме кара да си мисля че все пак съм прав в мнението си за теб./
Изказвания от рода:
-"Аз за разлика от ZED, ще запазя за себе си последния ни разговор с него, където ми наговори едни много интересни неща", ме карат да си мисля че криеш нещо много повече от неориентираност в конкретния случай. Тъй като не става ясно за четящите какво толкова интересно съм казал, ще трябва аз да го уточня, а именно: 1.че си постъпил изключително некоректно към мен и другите желаещи да купят апарата. 2. Че ако беше направил търг, като търг щеше да спечелиш доста повече. 3. Че е трябвало да ми се обадиш, след като си ми обещал /най-малко за да ми кажеш че ще има някакъв търг/.4 Че не е трябвало да си изключваш телефона /което е абсолютна истина!!!/. 5 Че ще се постарая и другите четящи темата да разберат колко си некоректен. Това беше абсолютно всичко за което си говорихме /доста интересни неща!!!/
Държа да отбележа че не съм използвал обиди или груби думи, не съм повишавал тон, и не съм казвал абсолютно нищо с което да обидя лично лицето ПРОДАВАЧ!!!

КОЕ ОТ ВСИЧКО ТОВА НЕ ТИ СЕ ПОНРАВИ ЧОВЕЧЕ?!?

Re:
Автор: pifakiz   
Дата:   14-08-09 21:51

Който е купил Контакса на тази цена е оцелил десятката.[smile]

Като се има в предвид, че същия ZEISS CONTAX II в ибей се продава доста над цената, обявена в обявата.

Но за евтината цена си е виновен продавача, и му прави чест, че продаде апарата, а не се отметна.
Все пак негова си е грешката, че не е потърсил инфо колко върви подобен апарат.

Сега си обяснявам защо е бил толкова желан от всички на тази цена.

Но недейте да си разваляте отношенията заради един фотоапарат.

Пийте по една [beer].Здраве да е.[smilie24]

Публикацията е редактирана (14-08-09 22:06)

Re:
Автор: BirdOfPray   
Дата:   15-08-09 00:30

НЕ сте съвсем прави - че продавача е постъпил много левашки е верно - но:

Автор: fotocolor
Дата: 14-08-09 15:29

искам телефон и цени

това е първия пост - ако fotocolor е получил телефони и цени на ЛС - и е казал че взема апарата - той си е бил първи от самото начало!

П.П. Съвет към продавача - като не разбираш - питай ПРЕДИ, а не след като оплескаш работата [ezik]

Re:
Автор: video4545   
Дата:   15-08-09 08:32

НА 14.08.2009 15:05 му писах на лични за цени и картинки на стоката но все още няма нищо. Явно другите 2 апаратчета не съществуват.[smilie21]

Публикацията е редактирана (15-08-09 08:33)

Re:
Дата:   15-08-09 09:26

Вярно, почти бях забравил че имам още две апаратчета за продаване. Благодаря за подсещането video4545. Сега може би трябваше да навикам video4545 къде е тръгнал да се регистрира по интернет форуми, като не може едни снимки да изтегли и разархивира. Но си мисля че всички ние на първо място сме хора и чак след това фотографи, компютърджии, търговци и т.н. video4545, имаш поща.

ЕДИТ: Все още нямаш поща, върна се защото е голямо писмото. Сега ще ти ги пусна в няколко писма.

EDIT2: Този път мисля че стана. Пиши ми ако не ги получиш. Ще измисля друг начин да ти ги покажа.

Публикацията е редактирана (15-08-09 10:01)

Re:
Дата:   15-08-09 11:39

Ако имаш тел. пусни ми кукичка на тел.0887834365 за да стане по лесно за мен./ прав си за компютърната ми неграмотност/ Картинките ги разгледах и имам питане за машинките[smilie24]

Re:
Дата:   15-08-09 12:53

[shtrak] [smilie11]

Re:
Дата:   15-08-09 19:31

video4545, имаш ЛС

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР