Автор: denyo
Дата: 14-08-09 20:33
Уважаеми професионалисти. Аз не съм професионалист, така че съжалявам за некоректната обява. Имах желание да съм коректен имам, но време да проуча нещата нямах. Това разбира се не ме извинява, прощавайте всички които проявихте интерес за краткото време на обявата:
HAZE
video4545
ZED
bamboor
finlip
fotocolor също доста му изтъних нервите без да искам. Искрено съжалявам, и се извинявам и на хората които по-късно ще видят темата. В тази одисея, всеки е прав за себе си, изпратих го на fotocolor понеже беше първия който във 14.08.2009 15:36 форумско време каза "Искам Контакса,моля за цена и телефон" така че счетох за коректно (до колкото може да се говори за коректност в случая) апарата да отиде при него. Изнесеното в постига на ZED по-горе не отговаря на истината, за което, ако някой го гони чак толкова параноята, предполагам могат да се намерят доказателства. Нито съм си изключвал телефона, нито ZED е бил първия който ми се обади. Единствено, нямах възможност да отговоря на всички позвънявания. Всичко се случи много бързо, телефона ми не спираше да звъни, аз нямам нужния опит като продавач и в същото време съм на работа където трябва да обслужвам клиентите а не да си говоря с часове по телефона. Аз за разлика от ZED, ще запазя за себе си последния ни разговор с него, където ми наговори едни много интересни неща. Предполагам, много са го лъгали и е човешко във всеки нов човек да вижда потенциален мошеник. В реда на нещата си е. Ако някой ден отново ми попадне нещо за продаване, сигурно доста ще се замисля дали да пускам тема за него. Вероятно ще го изхвърля, нямам нужда от повече негативна енергия, днес си събрах достатъчно. Може би наистина регистрацията във форума не бива да е свободна, а след някакъв изпит. Така хора като мен няма да дразнят професионалистите с некомпетентността си. Който може, нека ми прости. Оставам с добри чувства към всички.
|
|