Автор: fotorafi
Дата: 25-03-08 16:46
НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ В КОМУНИЗМА! От 41 години съм фотограф и последните години виждам какъв свободен растеж има.Сдружения,форуми,академии
Имате ли представа,на какъв "формалист" ме направиха навремето през 1976г. за една снимка-фотографика? Абе,кефете се,пазара решава всичко. За толкова дреболии съм ходил до ГДР,Чехия, Полша.Правехме спецялни пътувания,давахме на колеги и приятели валута,криехме я по граници,
само и само за някои обектив,фотоапарат, дреболия. Нека сега колегите разберат-има много любители,ученици,студенти които нямат средства.Но имат талант,желание и любов към фотографията. Форума дава вузможност да си набавят необходимото за наи-малко пари. Пазара така регулира нещата,че всичко се подрежда. А с магазините,там е лъскаво,скъпо и в голямата си част продавач-консултантките стават за ...секс, а не за фотографски съвет при покупката.Дълги години вече преподавам по фотография.Откривам,че мои ученици вече са имена във фотографията,за което съм горд.Винаги съм готов да помогна на колега стига да има желание и любов към магията-фотография- ТЯ Е ЗА БОГАТИ ДУХОМ ХОРА,КЕФЛИИ фоторафи
|
|