Автор: penchev79
Дата: 27-02-08 20:58
IKB, надявам се, че не си поредния БГ-хейтър, макар че на такъв ми звучиш.
1. Не виждам за какво се заяждаш с мен при положение, че съм писал че подкрепям цената ти като напълно реална, особено за БГ (предвид таксите за транспорт и т.н.)
Просто контрирах някои мнения, които считат цената за нереално ниска (което не е така и ти го знаеш)
2. Фамилията ми е Пенчев, а не Пенчов и съм от малкото в този форум, който ползва истинското си име, стоя зад него и не се притеснявам от нищо, за да се крия под измислени псевдоними.
3. Не смятам, че изказването ми е високомерно, искрено се извинявам ако е прозвучало така. Макар, че текста е малко трудно да звучи без интонация (а както е казал Шекспир от тона зависи смисъла). Нито съм ментор
4. Какъв е този проблем, че съм на светлинни години от него? Аз не виждам проблем, но ако нещо съм пропуснал...?
5. В интерес на истината имам мераци малко по-натам да си взема Лайка, макар и не точно R3
6.
"Имаш ли кредитна карта, разбираш ли перфектно английски , наясно ли си с пей-пал системата за плащане и колко е транспорта до България ??? " - ДА по всички въпроси. Транспорта до БГ е не повече от 20-30 евро.
7. Мито и ДДС няма да ми се наложи да плащам (ако трябва и това ще разясня в детайли)
8.
"И въобще ако не бачка тая лайка можеш ли да я върнеш и как ще си вземеш обратно парите ???" - ДА, мога. В Ибей почти всички търговци предлагат връщане на стоката и съответно парите, в случай че нещо не отговаря на описанието или клиента е недоволен. То затова си има и рейтинги на продавачи, купувачи и така. От съмнителни търговци не бих рискувал.
9. ЗА това, че транспорта бил скапан и т.н. ти коя обява си гледал??? Понеже аз линк не съм оставял ? Иначе видях поне още 3 такива Лайки на същите пари, все една от тях ще е читава, просто дадох пример.
10. Не съм твойто момче, но смятам, че след като по подразбиране имам право да се изказвам в темите значи ми е позволено и съответно да си дам мнението. Смятам, че съм свободен човек и не мисля, че ти си този, който ще ми обяснява къде мога и къде не мога да се изказвам. Относно това накъде съм тръгнал едва ли си наясно, така че ти откъде се връщаш си е твой проблем, мен не ме интересува. А за това дали имам пари да си купя Лайка - ще те разочаровам вероятно, но ДА имам и ДА смятам да си взема, просто не му е сега момента, не ми е приоритет номер 1.
Ще приема, че просто си имал лош ден и не си кахърен човек по принцип. Бъди здрав!
|
|