Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 LEICA_R3........продавам ... П Р О Д А Д Е Н !!!
Автор: IKB   
Дата:   18-02-08 14:43

LEICA R3 mot elektronik ... тялo

В много добро състояние , малко използвана - снимки в профила ми ...

за подробности на Л. С. пишете ...

Има капачка + светка "Метц - 36 ..." - бонус

цена = 490 лева

Отговори на това съобщение
 Re: LEICA_R3........продавам ...
Автор: Ivan_A   
Дата:   18-02-08 21:13

[smilie24]

Автор: sun   
Дата:   18-02-08 21:18

Ехеее-направо обърка цената.[smilie24] Който разбира тука ... наддава.[smilie18]

Автор: steph   
Дата:   18-02-08 22:40

Имаш ЛС

Автор: nick70   
Дата:   20-02-08 07:56

[smilie24]

Автор: pmartinov   
Дата:   20-02-08 09:10

Оферта трепач [smilie24]

Автор: icikonti   
Дата:   20-02-08 13:33

[smilie24]
https://photo-forum.net/static/forum/2008-02/axjt8667.JPG
http://212.36.3.59/site_pics/155/1_1203262645.jpg

Автор: fotorafi   
Дата:   21-02-08 06:13

а бе абдала, продаи го в чужбина на истинската му цена.

Дата:   21-02-08 22:56

[smilie24]

Автор: dendi   
Дата:   21-02-08 23:28

[smilie24]

Автор: rusty_nail   
Дата:   26-02-08 21:12

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   27-02-08 10:04

[smilie24]

Автор: penchev79   
Дата:   27-02-08 11:01

sun, fotorafi - цената не е ниска, даже може би е леко висока, но за БГ е ок.

Нещо не сте ориентирани май :

LEICA R3 MOT ELECTROINC BLACK CAMERA BODY NICE - $145.00

Тва е на търг, вярно още не е приключил, но едва ли цената ще стане над 200-250 долара. Дори при 250 долара това са към 370 лв. Така че не виждам кое й е ниското на цената? Нормална е, човека си е много в час даже [shtrak]

Дата:   27-02-08 16:00

Аман от задръстени "всезнайковци" - визирам ----- пенчов 79 ....

Винаги ме е учудвало как хора с елементарни познания по фотография и фототехника да се изказват високомерно за казуси с менторски тон ,а всъщност са на светлинни години от проблема ,по който се из-окват .....
Що ТИ - пенчев 79 не си я купиш тая Лайка от е-бай ??? Имаш ли кредитна карта, разбираш ли перфектно английски , наясно ли си с пей-пал системата за плащане и колко е транспорта до България ??? А защо не сложиш 20 процента мито и ДДС към тези 370 лева , щом си такъв спец по търговията ??? И въобще ако не бачка тая лайка можеш ли да я върнеш и как ще си вземеш обратно парите ???
Ти видя ли че долния капак й е остърган ....
А видя ли че транспорта е бил скапан и е ремонтиран на тая камера от е-бай , та стърчи един месингов болт от ръчката за зареждане !!!
Купи си я - имаш още 1 ден и 14 часа да мечтаеш за нея ....... транспорта с *UPS* ot CANADA ще ти е поне 80 US долара ... :))))
"Пенчев 79" - мойто момче , запомни че накъдето си тръгнал - аз от там се връщам и ако нямаш пари да си я купиш - опитвай се да дрънкаш глупости във форума , не пред мен и моята тема .......

Дата:   27-02-08 20:58

IKB, надявам се, че не си поредния БГ-хейтър, макар че на такъв ми звучиш.

1. Не виждам за какво се заяждаш с мен при положение, че съм писал че подкрепям цената ти като напълно реална, особено за БГ (предвид таксите за транспорт и т.н.)
Просто контрирах някои мнения, които считат цената за нереално ниска (което не е така и ти го знаеш)
2. Фамилията ми е Пенчев, а не Пенчов и съм от малкото в този форум, който ползва истинското си име, стоя зад него и не се притеснявам от нищо, за да се крия под измислени псевдоними.
3. Не смятам, че изказването ми е високомерно, искрено се извинявам ако е прозвучало така. Макар, че текста е малко трудно да звучи без интонация (а както е казал Шекспир от тона зависи смисъла). Нито съм ментор [smilie25]
4. Какъв е този проблем, че съм на светлинни години от него? Аз не виждам проблем, но ако нещо съм пропуснал...?
5. В интерес на истината имам мераци малко по-натам да си взема Лайка, макар и не точно R3
6.
"Имаш ли кредитна карта, разбираш ли перфектно английски , наясно ли си с пей-пал системата за плащане и колко е транспорта до България ??? " - ДА по всички въпроси. Транспорта до БГ е не повече от 20-30 евро.
7. Мито и ДДС няма да ми се наложи да плащам (ако трябва и това ще разясня в детайли)
8.
"И въобще ако не бачка тая лайка можеш ли да я върнеш и как ще си вземеш обратно парите ???" - ДА, мога. В Ибей почти всички търговци предлагат връщане на стоката и съответно парите, в случай че нещо не отговаря на описанието или клиента е недоволен. То затова си има и рейтинги на продавачи, купувачи и така. От съмнителни търговци не бих рискувал.
9. ЗА това, че транспорта бил скапан и т.н. ти коя обява си гледал??? Понеже аз линк не съм оставял ? Иначе видях поне още 3 такива Лайки на същите пари, все една от тях ще е читава, просто дадох пример.
10. Не съм твойто момче, но смятам, че след като по подразбиране имам право да се изказвам в темите значи ми е позволено и съответно да си дам мнението. Смятам, че съм свободен човек и не мисля, че ти си този, който ще ми обяснява къде мога и къде не мога да се изказвам. Относно това накъде съм тръгнал едва ли си наясно, така че ти откъде се връщаш си е твой проблем, мен не ме интересува. А за това дали имам пари да си купя Лайка - ще те разочаровам вероятно, но ДА имам и ДА смятам да си взема, просто не му е сега момента, не ми е приоритет номер 1.

Ще приема, че просто си имал лош ден и не си кахърен човек по принцип. Бъди здрав! [beer]

Автор: xizor   
Дата:   27-02-08 21:23

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: pmartinov   
Дата:   27-02-08 22:25

Апарата е тук може да се пробва и види !

Няма рискове,познавам лично IKB и за това ГАРАНТИРАМ за него !

Човек с много опит и знания !

Ибей е торба с змии .Плащаш и взимаш-нямаш право на избор.

А тук всеки може да се убеди,че всичко е ОК

[shtrak]

Дата:   27-02-08 23:18

Пенчев 79 ,

не ми се обяснявай с кофа мастило и не се дръж като ощипана госпожица на офицерски бал ...

Пак се опитваш да манипулираш хората с доста неверни данни ! Например :

В момента ,в е-бай се продават 5бр. "R-3" , но само на една тема пише твоя цитат "...... body nice - 145$ " ... та в нея се загледах...

[smilie25]

Знаеш ли какво е хубавото на е-бай - гледаш - надаваш ,ако можеш да си позволиш , но не ти позволяват да ръсиш тъпи сентенции по темата ...

Ако за мен "е-бай " е практическо понятие , за теб е ,уви - абстрактно теоретично !!!

А иначе казано - свободен човек си , но малко задръстен , щом се опитваш да спамиш темата, без да имаш и най малко намерение да купуваш - ей така - да те видят тия от базара колко си умен ...

Такива кат' теб никога не си купуват лайка - никона им е предостатъчен ....
Обзалагам се!!!

Автор: Георги   
Дата:   28-02-08 07:49

купувал съм от IKB перфектен продовач е

техниката му е супер пазена, и си струва [smilie24] [smilie24]

Дата:   28-02-08 09:24

IKB - наистина и аз се чудя защо ти се обяснявам, излишно е.

Изобщо не манипулирам никой, и не съм подбирал специално това за "body nice", така съм улучил просто.

А за спаменето - интересно как някой като пише колко ти била ниска цената не се оплакваш от "спамене", а някой като каже че е реална (защото аз това казах, не съм казал че е висока а реална) - веднага става неудобен и "спамер" [smilie11]
[shtrak]

Това откъде и какво пазарувам и с какво снимам чесно казано си е моя работа, нали ? [smilie21]
а залога май ще го изгубиш, но ако искаш дай наистина да направим един облог, никога не е излишно [smilie3]

И изобщо се чудя защо тръгна да се заяждаш с мен при положение, че съм написал следното нещо :
"Така че не виждам кое й е ниското на цената? Нормална е, човека си е много в час даже "
Както виждаш тона ми беше и си остава доброжелателен, жалко че твоят не е такъв [smilie23]

Публикацията е редактирана (28-02-08 09:26)

Автор: glock19   
Дата:   28-02-08 11:41

Леле ...
тука голяма веселба върви https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley21.gif

Дата:   28-02-08 12:47

И за съжаление прав си GLOCK19 ..... [beer]

Пенчев 79 - кротни се най-после , че тая продажба заприлича с монолозите ти на Шекспирова комедия ... много случайности , много неразбрани неща ... пък и кат' си вземеш лайката обади се да те понауча как да снимаш !!!

[beer] [beer] [beer]

Дата:   28-02-08 17:05

IKB така е, но едва ли аз съм комедианта.
А монолог ако не се лъжа е, когато някой сам говори, аз мислех че с теб говоря.
Освен ако ти сам не си си говорил и съответно си помислил, че и аз така правя.. [smilie5]
А за неразбраните неща, кое не ти е ясно ще ти поясня не се притеснявай [smilie3]
А за учене - щом ти се занимава нямам нищо против да ме научиш на нещо, в крайна сметка човек се учи докато е жив [beer]
Лайката ще е малко по-натам. Сега събирам за ремонт на мазето, да го преправям на лабче за ЧБ, дано всичко върви по план [smilie7]

Дата:   29-02-08 12:31

Обади се ПЕНЧЕВ-79 , обади се като я вземеш тая лайка ...

И аз в момента карам един 15 годишен таралястник , но събирам пари за " Ламборджини " - малко по-натам ...

Та ша глеам да дойда с него , кат вземеш пустата му лайка .......

[beer]

Дата:   01-03-08 11:36

ПЕНЧЕВ_79 , приятелю драги , да ми вдигнеш утре темата , че съм на кукери .......

[ezik]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР