Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 krivorazbranata civilizacia!!!! ?????
Автор: DR2   
Дата:   28-12-04 20:07

otvarqm tazi tema che napylnihme poleto za komentari pod tazi snimka:
vaprosnata snimka

pyrvo iskam da se izvinq che ne pisha na kirilica. prosto nqmam instalirana tuk na rabota.[smilie2]

tova ne e tema za spora koi s kakvo predpochital da snima s digitalki ili s lenotvi...!

pozdravi na nnenov za smelosta da snima podobni kadri!

Отговори на това съобщение
 Re: krivorazbranata civilizacia!!!! ?????
Автор: SanniE   
Дата:   28-12-04 20:13

az ve4e si kazah menieto pod neq....kadura e potresava6t!!!Za reportaj e prosto vurha na sladoleda!!!

Дата:   28-12-04 20:19

ako mi razreshi ATHOM da illustriram moqta si teza s negov kadar koito v momenta e v dqsnata kolona: eto . ATHOM, perfektna e! izvinqvai ako smetnesh za neumestno da si illustriram tezat s tvoq fotka! prosto e tochno na mqsto!

Автор: explorer   
Дата:   28-12-04 20:21

Нещо не разбирам... какво е общото между двете снимки? (тази на ATHOM много ме кефи)

Дата:   28-12-04 20:22

boni, ako pozvolish i s edin tvoi fotos!
тozi

Дата:   28-12-04 20:29

explorer, vinagi sym si mislil che fotografa trqbva da byde predimno nabliudatel. i da umee da zapechata miga. nezavisimo kakyv e toi... no nqkoi "civilizovani liude" se opitvat da mi nabiqt v qvno "paleolitniq cherep" che ne e tochno taka... zatova si i razmishlqvam na glas nali sym ot nedorazvitite... kakvo adjeba e tui jivotno "civilizaciata"?

Публикацията е редактирана (28-12-04 20:30)

Автор: explorer   
Дата:   28-12-04 20:49

М/у другото, при добро техническо изпълнение снимката на nnenov спокойно би могла да бъде на страниците на National Geographic (на мен ми стои малко цифрова, малко шум и липсва но това е въпрос на вкус).

Автор: athom   
Дата:   28-12-04 21:04

DR2 за снимката нямам нищо впротив.
Безплатната реклама не ми убива. [smilie18][smilie5] [smilie24]

За темата...да наистина, фотографа трябва да може да "вижда" какво става около него, и да умее да представя нещата по начин, достатъчно възприемчив за широката публика.

Нямам впредвид ART фотографиите...при тях всичко е разрешено, границите не се определят от автора, а от възприемчивоста на зрителя...т.е. ако това което се показва е отврат за голяма част от публиката, то автора няма да получи широко признание, съответно или ще се откаже или ще си остане дълбоко ъндърграунд автор.

Интересното в случая, а и не само в този случай е първосигналната реакция
на поне 80% от публиката (пресен пример е приятелката ми, която видя въпросния "свински" кадър)...та реакцията и беше - Аууу това е отвратително!

Да, ама Не!
Защото в повечето от кадрите от този род има много повече от колкото се вижда на пръв поглед.
И човек трябва да се научи да го търси преди да коментира.
Това не са залези, изгреви, бебета, кучета, котета, плажове, задници, предници и прочие снимки, които човек може да прецени оше от първия си поглед.

Та така...

[beer] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна