Автор: J0R0
Дата: 28-12-04 09:27
Volokin: Сега като гледам новите промени стигам до следния извод: преди имаше един албум с плява, сега станаха два!! Това е!
Volokin, аз пък загледах снимките в рейтинга за последните 30 дни. Гледах първите десетина страници и в никой случай не мога да кажа, че тези снимки са плява. Напротив, мисля, че са МНОГО ДОБРИ! Разбира се, има и други много добри снимки, които са по-назад, но като цяло първите страници на месечните рейтинги показват снимки с много високо качество, снимки, които не са по-лоши от тези в останалите фотосайтове.
Явно е, че за да се утаят нещата и да изплуват добрите кадри е необходимо време.
В еднодневния рейтинг изплуват хубави неща. В тридневния вече нещата са сложени на преоценка, сравняват се добрите кадри от днес с тези от вчера и от оня ден. В 30-дневния рейтинг нещата вече се сравняват със всичко показано през месеца... Има хора, които не влизат всеки ден на сайта, които предпочитат да гледат и оценяват нещата по-късно, когато вече са поизбистрени.
И на мен ми се иска система, която, щом пуснеш снимката, тя да си получава окончателно заслужената оценка и да си заема заслуженото място за вечни времена в абсолютния рейтинг.
Ама такава система просто няма.
Ако някой я измисли, нека да я приложи първо в политиката, така че вместо да налучкваме финансови министри и такива на културата, да сравняваме кой бил по-добър и кой по-лош, веднага най-добрите да заемат тия постове.
(утехата ми е, че тук все пак нещата се избистрят за около месец, докато в политическия живот на страната вече 15 години сравняваме, и оценяваме, и гласуваме, и все още е мътилка)
|
|