Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Предложение към админите
Автор: alex_markov   
Дата:   19-12-04 12:34

Дали е възможно да има статистика колко пъти е видяна снимката в профила? Това поне на мен ще помогне да видя дали снимката се харесва или не (или просто никои не я е видял).

Отговори на това съобщение
 Re: Предложение към админите
Автор: mikele   
Дата:   19-12-04 13:20

Ами да то по другите сайтове го има това, колко е пъти разглеждана снимката ти.И друго бих преложил:да се гласува например за композиция ,техника и за попадение или нещо такова и да се сабират точките.

Автор: jumbo   
Дата:   19-12-04 13:31

няма сми това се говори от 1 година и до сега не е станало...

Автор: kirilius   
Дата:   19-12-04 13:40

alex_markov [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Това съм го предлагал поне 3 пъти до сега [smilie5] и все още не е станало.

Бони и Жоро нали говорят напоследък за разни нови промени в сайта. Да се надяваме, че и това е включено в тях - още повече, че не е никак трудно да се направи.

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: bungo   
Дата:   19-12-04 13:42

Аз пък предлагам админите да ни плащат поне по 5 лева за всяка снимка качена на тоя сайт. Полага ни се хонорар, така както вестниците и списанията плащат за публикувана снимка.
Предлагам също така да ни плащат за умните съвети и мисли, които пишем във форума, и те да се смятат за публикации.

Автор: sp   
Дата:   19-12-04 13:46

аз съм абсолютно ЗА това... много полезно би било... съвсем лесно и бързо се прави а е наистина много полезно! неразбирам защо досега не са го направили...

Автор: asu   
Дата:   19-12-04 14:01

Истината, е че не могат да го направят. тези сайтове са модификации на готови скриптове, които се предлагат свободно из интернет. За направа на подобни подобрения като статистики и тн. се искат доста познания, разрешение от създателите и тн. Много по-лесния вариант е да не се прави нищо.

Автор: djendo   
Дата:   19-12-04 14:28

asu

ти виждал ли си сорсовете на ФФ аз не съм и не не мога да коментирам дали е модифицирано нещо готово или е писано от нулата. правенето на статистика на посещенията съвсем не е сложно според мен. сайта си има програмист който си знае как да го направи. ако собствениците решат че има смисъл и ще се прави. ако не знае да пита има кой акъл да даде [smile]

bungo

ако ти направиш така че собствениците на сайта да плащат за качена снимка веднага си отварям 100 акаунта и ставам милионер.

Дата:   19-12-04 14:35

djendo

звучиш така сякаш си лично засегнат

Публикацията е редактирана (19-12-04 14:36)

Автор: Kuncho   
Дата:   19-12-04 14:37

abe vie ne se li nau4ihte, 4e e dostatu4no SAMO da si davate predlojenieto, a ne da kazvate KAK da se pravi tozi site :)

Дата:   19-12-04 14:38

kuncho достаътъчно за какво?

Дата:   27-12-04 14:01

След добрите промени по саита сега може да ви остане време и за тази малка добавка. На мен ми е важно и полезно да знам колко човека са видяли моите снимки за да си направя сметката какъв процент от тях ги харесват (гласуват, пишат...) и да мога да пооправя стила си;)
Ако не може поне кажете[beer]

Автор: Kuncho   
Дата:   27-12-04 14:16

Алекс [smilie7]
По този начин ще получиш доста неверна информация, понеже не знаеш колко от уникалните посещения за твоята фотография са регистрирани и имат право да гласуват.

Един пример:
Ако имаш 100 прегледа от нерегистрирани, които ти харесват снимката, но не могат да гласуват, то ти ще си мислиш че не се харесва [smilie7]

Автор: Depeche_Fantasy   
Дата:   27-12-04 14:20

[smilie24]
Е ще се бройкат уникалните посещения от регистрирани юзъри само[smile]

Дата:   27-12-04 14:27

Наистина е полезно, защото в крайна сметка доста хора тук гласуват злато или нищо... Примерно в Култа имам 1 снимка, която има 40 гласа от 222 посещения и друга, която има 22 от 106 посещения - процентът гласове от посещенията приблизително един и същ, а разликата в рейтинга е двойна (двете снимки са качени по приблизително едно и също време, даже тази с по-малко посещения е качена преди другата).

Автор: volokin   
Дата:   27-12-04 14:30

това с бройката на юзерите не е показно. Що? Ми една гола кака автоматично събира повече ''погледи'' от каквото и да е друго. Един цветен пейзаж събира също повече от чисто любопитство, но не значи, че непременно е добър...
И накрая, ако трябва да си меня стила за да се харесам на публиката, то да зема да си направя и пластична операция да замязам на Брад Пит !!!
Не се излагайте с това харесване, важното е на теб да ти харесва какво снимаш, ако го правиш за другите, вярвай ми пак няма да се харесваш повече, поради простата причина че всички сме различни, едни харесват едно други друго, ти само ще се пънеш за да прескочиш от една група харесващи в друга! И какъв е смисъла тогава?
Та така, според мен това само ще тежи на сайта, няма много смисъл в него...

Сега като гледам новите промени стигам до следния извод: преди имаше един албум с плява, сега станаха два!! Това е!
РЕшението е само едно: да има долна граница за преминаване на една снимка от нормалния албум в избрано и тя да е с гласуване, а не с точки, т.е. ''да'' ''не'', така точките отпадат като абсолютно безсмислени и определящи (даващи оценка) а добрите неща попадат завинаги в една галерия, само добрите, само най-добрите!!!!![smilie24] [smilie24]

Публикацията е редактирана (27-12-04 14:30)

Дата:   27-12-04 14:33

Волокин да де, обаче тази кака дето е снимана ще привелче 300 погледа, ама ако е лоша каката гласовете ще са 5-6 нали:) Докато ако е хубава снимка обаче тумбнела на привлича погледа - 100 посещения с 30-на гласа.
А това за албумите е чистата истина...

Автор: boni   
Дата:   27-12-04 14:46

Волокин,това кето предлагаш го има и се нарича "рейтинг" Там попадат снимки събрали поне 20т.
А целта на албум "избрано" е евентуално хубавата снимка да успее да се задържи пред погледа на хората по-дълго време ,за да я видят и да гласуват за нея.Лошата и да ти стои пред погледа ,и да не ти стои - все тая .

Дата:   27-12-04 14:53

Volokin - защо качваш снимки тогава щом не те интересува мнението на другите? Мойте снимки (е поне повечето) естествено си ми харесват, но ги показвам тук, виждам вкусовете на повече хора, не е казано че ще почна да снимам само голи каки (още по малко ... това за пластичната операция[smilie25] ) за да се харесвам, но от тук нучих някой неща за композицията и си мисля че ще ми е полезно да науча още.

Кунчо - няма лощо в това, пак ще е информация, а сега нямам идея дали въобще някои е видял снимката (тъй като аз не съм от популярните автори[smilie5] , нито от добрите)

Depeche_Fantasy - броенето на регистрираните може би ще е допълнително затрудняване за админите, да се радваме ако всички разглеждания поне се броят[beer]

Публикацията е редактирана (28-12-04 00:56)

Автор: J0R0   
Дата:   27-12-04 15:01

Админите са в зимна ваканция и няма да четат предложения поне до 10 януари :-)

Дата:   27-12-04 15:45

Жоро - ми аз не бързам, важното е да стане.
Хаиде приятна ваканция[beer] [beer] [beer] [shtrak] [shtrak] [shtrak]
Пък аз ще работя[smilie2]

Автор: algaivel   
Дата:   27-12-04 17:30

Алекс, това за посещенията го предложих още когато вървеше дискусията (първата за промените, и се говореше за граница 50 т.), ама никой не го чу
Напълно подкрепям. Щом накой я е погледнал значи нещо го е привлякло, маже да не му хареса и да не гласува, но е видяна
[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: Mick   
Дата:   27-12-04 17:52

aigaivel v edna tema beshe pisal >>"Аз често задавам въпроси в коментарите си. После ми е доста трудно да намеря всички снимки и да разбера отговорите."

i az taka..vse se cvhudeh dali i nqkoi drug se e zamislql otnosno tova.....
kato pravq komentar po snimka ili tema...da ima nqkakyv nachin sled tova [kato se logna sledvashtiqt pyt] da moga da si gi pregledam v profila ..?

Haide veseli praznici..![beer] [beer]

Автор: algaivel   
Дата:   27-12-04 18:02

Mick [smilie24] [smilie24] [smilie24] [beer] [beer] [beer]
Весели и на теб

Автор: boni   
Дата:   27-12-04 18:02

Mick,tova biah kazal che e zaplanuvano da se pravi. Shte mojete da selektirate snimkite pod koito iskate da prosledite komentarite i te shte vi izlizat v lichnia profil.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна