Автор: volokin
Дата: 27-12-04 14:30
това с бройката на юзерите не е показно. Що? Ми една гола кака автоматично събира повече ''погледи'' от каквото и да е друго. Един цветен пейзаж събира също повече от чисто любопитство, но не значи, че непременно е добър...
И накрая, ако трябва да си меня стила за да се харесам на публиката, то да зема да си направя и пластична операция да замязам на Брад Пит !!!
Не се излагайте с това харесване, важното е на теб да ти харесва какво снимаш, ако го правиш за другите, вярвай ми пак няма да се харесваш повече, поради простата причина че всички сме различни, едни харесват едно други друго, ти само ще се пънеш за да прескочиш от една група харесващи в друга! И какъв е смисъла тогава?
Та така, според мен това само ще тежи на сайта, няма много смисъл в него...
Сега като гледам новите промени стигам до следния извод: преди имаше един албум с плява, сега станаха два!! Това е!
РЕшението е само едно: да има долна граница за преминаване на една снимка от нормалния албум в избрано и тя да е с гласуване, а не с точки, т.е. ''да'' ''не'', така точките отпадат като абсолютно безсмислени и определящи (даващи оценка) а добрите неща попадат завинаги в една галерия, само добрите, само най-добрите!!!!! ![[smilie24]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif)
Публикацията е редактирана (27-12-04 14:30)
|
|