Автор: gorba4ov
Дата: 19-11-04 11:42
Бих искал да попитам по-опитните тук, как се лекува фотографоманията..... Имам предвид себе си... До преди месец два си бях нормален.... снимах си с canon-чето s20 и не ми дремеше каква ми е композицията на снимката, дали е добре експонирана или има хроматични аберации около бялата линия на прясно асфалтиран път с искряща маркировка.... След това се зачетох по форума, след това изкупих всички налични книги за фотограгфия налични на БГ пазар, след това си купих статив... след това взе да не ми харесва canon-чето, след това си купих две книги за фотошоп, след това....... си поръчах 20 д, че и обектив плюс китовия си поръчах...... няма спиране.... после чанта, после пък обективите няма да ми харесат.. Сега пък снимам със Зенит ЕТ и си играя да настройвам всичко ръчно в очакване на 20Д!!!!! Има ли смисъл това и ако не - как се лекува ????? Има ли тук някой с подобен проблем ...? Жена ми засега се кефи отстрани, но не знам до кога ще има търпение.... Сега пък ми се ходи на най-различни места, различни от обръжаващите ни, за да снимам....Луда работа..... Ако някой има експириънс да помага....:)
|
|