Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Как се лекува??
Автор: gorba4ov   
Дата:   19-11-04 11:42

Бих искал да попитам по-опитните тук, как се лекува фотографоманията..... Имам предвид себе си... До преди месец два си бях нормален.... снимах си с canon-чето s20 и не ми дремеше каква ми е композицията на снимката, дали е добре експонирана или има хроматични аберации около бялата линия на прясно асфалтиран път с искряща маркировка.... След това се зачетох по форума, след това изкупих всички налични книги за фотограгфия налични на БГ пазар, след това си купих статив... след това взе да не ми харесва canon-чето, след това си купих две книги за фотошоп, след това....... си поръчах 20 д, че и обектив плюс китовия си поръчах...... няма спиране.... после чанта, после пък обективите няма да ми харесат.. Сега пък снимам със Зенит ЕТ и си играя да настройвам всичко ръчно в очакване на 20Д!!!!! Има ли смисъл това и ако не - как се лекува ????? Има ли тук някой с подобен проблем ...?[smilie11] [smilie11] [smilie11] Жена ми засега се кефи отстрани, но не знам до кога ще има търпение.... Сега пък ми се ходи на най-различни места, различни от обръжаващите ни, за да снимам....Луда работа..... [smilie10] [smilie10] Ако някой има експириънс да помага....:)

Отговори на това съобщение
 Re: Как се лекува??
Автор: SanniE   
Дата:   19-11-04 11:45

hahahah tva FEN>>>>>>>>>>>>>>>>uvajih!!!!

Автор: vadin   
Дата:   19-11-04 11:47

Няма лек!!!

Автор: pehata   
Дата:   19-11-04 11:50

[smilie18] Може би след известно време ще стигнеш до някакво равновесно състоание. Засега снимай и се кефи, "if it makes you happy it can't be that bad"

Автор: BuzzFuzz   
Дата:   19-11-04 11:52

Leka e s 45 kalubrov ot blizko razstoqnie v okoto s koeto gleda6 prez okolqra no za po sigurno i 2te gi prostrelqi da ne ti se priiska da pogledne6 s drugoto!!!!

Samo vnimavai da ne predpo4ete6 fotoaparata pred jena ti 4e 6ti se s4upi zenita v glavata!!!![smilie24] [shtrak] [shtrak]

Автор: boni   
Дата:   19-11-04 11:54

Щом жена ти се кефи ,споко,още си в много начална фаза :))

Автор: DR2   
Дата:   19-11-04 11:54

i ti li:)[beer] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak]

Автор: Ivan_A   
Дата:   19-11-04 11:55

Няма край!
За мен вече около 25 години.
Онзи ден разгледах това:http://www.pbase.com/annayu2 - L обективите стават и на 20D![smilie5]

Автор: RossN   
Дата:   19-11-04 11:56

Я Бони как добре го е казал[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   19-11-04 11:58

За четири години смених 19 (деветнадесет) автомобила, като последните две години жена ми смени нейните четири пъти ....:) Надявам се да ми влезе в положението и сега[smile] [smile] [smile]

Автор: BuzzFuzz   
Дата:   19-11-04 11:59

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=30094&item=3853335132

Kvo mislite za tozi 3pod!!

Автор: jester   
Дата:   19-11-04 12:03

Не се лекува наистина. Обаче както каза бони, още си в начален стадий. И на мен жената ми се кефеше на манията в началото...но вече почна да се притеснява/цупи/ядосва...

Но засега не гледай към нищо като оптика, което има буквата L, щото това съм чувал, че е по-лоша болест :)[shtrak]

Автор: чичовия   
Дата:   19-11-04 12:07

Горби помага само Б.О.В.(бойни отровни вещества)ама не ти препоръчвам по добре си щракай:))))

Дата:   19-11-04 12:07

в твоя случай, май се казваше, "имал бол пари, дал"[smilie25] [smilie3]

Дата:   19-11-04 12:13

Ами нямам бол пари...:)) Там е работата....[smilie25] [smilie25]

Дата:   19-11-04 12:21

ти най-добре си знаеш, но 2'000-3'000 лв, че и повече, за това, което описа, май не всеки ще си позволи, за любителска практика, каквато предполагам имаш ти. Но щом смяташ, че проблема е бил в техниката, действай, аз ще чакам резултати [shtrak] [shtrak] [shtrak]

Автор: cho   
Дата:   19-11-04 12:25

а ти защо искаш да се излекуваш
и мислиш ли че ако се излекуваш ще се чувстваш по добре [beer]

Дата:   19-11-04 12:33

RossN: Ами не всичко в тоя скапан живот е пари, приятелю..... [smilie24]
cho: де да имах отговор за твоите въпроси..... [smilie11] [smilie25]

Дата:   19-11-04 12:39

gorba4ov, да, когато ги имаш и не ги мислиш[smilie3] Както казваше една клиентка, никому не стигат, на едни да си купят хляб, на други, самолет[smilie25] [smilie3] [shtrak]

Дата:   19-11-04 12:40

...защо ли разводнявам и аз темата излишно[smilie6] [smilie21]

Дата:   19-11-04 12:47

Абе мисля ги....аз съм си в България все пак....:) Бъхтя като идиот по цял ден за тия скапани пари.... Добре че си харесвам работата....:)) А фотографията изглежда ми доставя удоволствие.... или с други думи ме кара да се чувствам щастлив... С какво можеш да си купиш щастие......??? С пари ли...? С колко пари....?
Да си живееш в България, да се разхождаш из тия красоти и на всичкото отгоре да си ги щракаш - е това не е ли върха......

Автор: Lyubie   
Дата:   19-11-04 12:54

Споко! По-тежко е, когато и двамата в семейството са фотографи и всеки от тях иска различни обективи и фотоапарати. Да не говорим за "обсъжданията" на кадрите.

Автор: cho   
Дата:   19-11-04 12:55

продължавай да [shtrak]
и ти пожелавам да си харесваш снимките който правиш това е важно[smilie24]

Автор: reza   
Дата:   19-11-04 12:57

доживот е....:)

Автор: pne4ev   
Дата:   19-11-04 12:58

Имам същите симптоми, започнаха обаче някои хора да се досещат 4е не само заради детето, ше се ходи в "Зоопарка" или кадето и да било, и мен за сега ме търпят но ше видим до кога, интересното е 4е преди не търпях никакъв багаж да нося, а сега чанта, обективи батерии, абе знаете......[smilie25]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна