Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Предложение към организаторите
Автор: e-design   
Дата:   14-02-04 21:57

Мисля си, че би било добре при първоначално зареждане на www.photo-forum.net, да се виждат част (примерно последните 10) upload-нати снимки. Нека главният фрейм бъде разделен на две и се показват водещите в класаирането по рейтинг и последно качените снимки. [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Предложение към организаторите
Автор: snooper   
Дата:   15-02-04 00:27

Dam, tochno kato v culta - sistemata e dokazana i e mnogo plezno! No riskuvame dvata saita da si zaprilichat tvrude mnogo i da pochnat edno srudni - ta zatova neka i dvata ekipa da proaiviat fantazia, puk koito se doredi prav do edna ideia she zadaljava drugia da e izobretatelen - konkuranciata rajda kachestvo...

P.S. Ne iskam da obidia nikoi s tova, kazvam go kato chovek, koito poseshtava i dvata saita...

Автор: boni   
Дата:   15-02-04 00:41

Izchakaite oshte 3-4 dni,gotvim mnogo i razlichni promeni.

Автор: Gafa   
Дата:   15-02-04 00:50

ami are de veche sumati vereme gi chakame

Автор: boni   
Дата:   15-02-04 00:53

To taia rabota ne e kato onaia,nali taka...

Автор: Gafa   
Дата:   15-02-04 01:09

mida ti kaja chesno moje i taka da e
az do sega biah na masa moje sled malko pak da otida na tatyka
[beer]
a i utre me me chaka dosta rabota ,ste se zariazva lozeto v nashia grad

Автор: machine_head   
Дата:   15-02-04 02:42

то тука повечето само искат...

... и не само тука

Автор: junior   
Дата:   15-02-04 04:23

Маш.глав.: Аман от мрънкачи![smilie23]

Автор: J0R0   
Дата:   15-02-04 13:07

Не ми харесва идеята!!!
Мисля, че на 1-а страница трябва да се виждат само хубави снимки, а не последно качените.
Това е страницата, която всеки новодошъл гледа. И него малко го интересува кои са последните, а какво е нивото.
Ако се виждат последните качени - това ще насърчава хората постоянно да качват, та дори и боклуци, за да им се виждат снимките най-отпред на сайта.
Ако се виждат добрите - това ще насърчава хората да правят добра фотография, за да попаднат на 1-а страница.

Автор: rovas   
Дата:   16-02-04 09:38

ми тогава най-добре оценените по-големи, а последните като thumbnails... начини много за акцентиране в/у нещо

Автор: Jin   
Дата:   16-02-04 13:32

Който иска да гледа последните, просто клика на "албум" и вижда последните. Всички последни, независимо от категорията. Достатъчно удобно е.

В Операта, която ползвам скрипта с менюто не работи много добре и това остава единствения начин, но ми върши достатъчно добра работа.

Автор: Ronson   
Дата:   16-02-04 15:17

Тука назрява проблема за структурирането на информация достъпна на сайта.
Трябва да е ясно, че на една страничка не могат да се представят всичките категории и снимки на Фото Форума.
Последни качени снимки, снимки с най-висок рейтинг, снимки с последни коментари, избрана снимка от автор, снимки от последните конкурси, снимки от портфолиото на текущо преставяния автор, снимка на годината, снимки на месеца. Ми, това са адски много снимки. Тя първата страница ще се задръсти от снимки и ще стане нелицеприятна.
Според мен броя на снимките на първа страница в момента е достатъчен. Най-удобния вариант би бил текста и снимките, които се показват да са достатъчно, за да не се получава голям скрол примерно при резолюция 1024х768.
Друг проблем е показването и структурирането на текстовата част на сайта. Гледайки само първа страница, ми става ясно навътре какъв "буламач" е.
Накратко: Всичко по сайта в момента е доста хаотично и създава чувство на несигурност.
Дано промените, които се чакат скоро, поне частично решат проблемите.

Друго, хубаво е че в момента има човек, който отговаря за програмирането по сайта. Но за такъв тип сайтове, трябват и хора за новините, трябва и човек за графичната част, трябват и редактори, които да следят за добрия тон в сайта. За такава сложна организация не са достатъчни само 3-ма души!

Публикацията е редактирана (16-02-04 15:23)

Автор: junior   
Дата:   16-02-04 15:45

.... и освен това трябват пари за да се плаща на цялата редакция, която изброи....

Автор: Ronson   
Дата:   16-02-04 17:04

Но проблема е налице - 3-ма души не са достатъчни!

първа  назад  1     всички  напред  последна