Автор: thor
Дата: 10-11-04 11:10
нямам и идея за този 300v ,за мен това са пластмасови играчки , с много съмнително качество ,да не говорим за обективите които вървят с тях ,пък и се продават на цени около 100US$ ..незнам какво може да очаква човек от фотоапарат който нов се продава за 150US$ и къде е бил произвведен за да може да му се смъкне толкова цената ,още повече какъв качествен контрол е имало след като е слезнал от конвейра ..сигурно съм много краен в коментара ,но това си е мое мнение ,ако смяташ да го имаш-фотоапарата за година две може би , иначе незнам какво мога да очаквам от такъв фотоапарат като надеждност ..сигурно си противореча с други коментари които съм правил ,но се опитвам да предам какво мисля като цяло за един такъв фотоапарат от рода на 300v ,това си е направо сапунерка в сравнение с този който papi продаваше а и този на papi си е made in japan .. ако можеш да ги сравниш ( 300v и Elan 7,а пък ако имаш възможност да подържиш в ръцете си и този на papi ) в един магазин ..сигурно ще разбереш за какво говоря и ако все пак ти харесва 300v ми вземи си ,но да не се налага след месец да го продаваш....
|
|